Η Καλλιμάνη με τα νέα πλάνα, εδώ θα είμαστε και θα το δείτε, που θα φτάσει

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και μέσα στις τάσεις του Youtube, βρέθηκε. Λέω για την Ιουλία Καλλιμάνη. Λέω για το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» Και πως να μην βρεθεί, όταν έπεσε στα κατάλληλα χέρια, τα εξηγήσαμε αναλυτικά σε ανάρτηση μας προηγούμενη.

Και της μένει πλέον η μεγάλη πρεμιέρα στο «Tokyo». Προς μέσα Νοεμβρίου θα γίνει. Και τα σημάδια, τα προγνωστικά και οι αποδόσεις των μπουκ. Λένε να ποντάρουμε τα λεφτά μας, στο ότι εκεί, θα εκτοξευτεί το μπόι» της, στο κόσμο των τραγουδιστών. Πολύ πιθανό, να εκτοξευτεί, όχι απίθανο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, που ο τραγουδιστής αλλάζει κλάση και εκτόπισμα, με το που το πραγματικά σύστημα μπει στο παιχνίδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλλον αυτό άρχισε να συμβαίνει σε κάθε της εμφάνιση, που δίνει στην επαρχία. Εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, στο Pico by night, και όλα πήγαν σύμφωνα μα τα νέα πλάνα. Η Καλλιμάνη με τα νέα πλάνα, εδώ θα είμαστε και θα το δείτε, που θα φτάσει.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.