H Καλλιμάνη τα έχει όλα με το μέρος της, για να γίνει φαβορί στο πρωτάθλημα

Γιώργος Αρσενάκος - Ιουλία Καλλιμάνη- Μιχάλης Τουρατζίδης

Με την κατάσταση περισσότερο από ποτέ, να θυμίζει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί. Απαγορεύονται δια νόμου, οι προβλέψεις στο παιχνίδι της νύκτας. Κατόπιν τούτου, αποσύρουμε τα προγνωστικά και απλά σχολιάζουμε τις εντυπώσεις στο άκουσμα της είδησης, πως φέτος στο Tokyo Theater, στο θρόνο του, που επιμένει γυναικεία, θα καθίσει η Ιουλία Καλλιμάνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η εν λόγω τραγουδίστρια, λοιπόν, έχει όλα όσα χρειάζεται, τα έχει όλα με το μέρος της, για ξεκινήσει το πρωτάθλημα με υψηλές, τις πιο υψηλές φιλοδοξίες. Έχει την ομάδα, μάλλον τους γνώστες του αντικειμένου, ή τους καλούς σκηνοθέτες. Σε αυτή την σχολή ανήκουν οι αφοί Βουτυράκος. Παίρνω κάποιον άγνωστο και χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό τον κατάλληλο, τον κάνω γνωστό, ελκυστικό, εκτόπισμα. Αυτό ιστορικά καρατσεκαρισμένο. Σε αυτή την σχολή, που ξεκίνησε από το θρυλικό «Caramela», οφείλουν την καριέρα τους, πάρα πολλοί τραγουδιστές. Που όταν σταμάτησαν την φοίτηση εδώ, έγιναν πρώην, σκιά του παλιού καλού εαυτού τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ασφαλώς η εταιρεία Καλλιμάνη έχει στα αυτού της και αυτόν, που ο όνομα του είναι συνώνυμο του σουξέ.. Πράγματι, έτσι τον καταγράφουν τα νυχτερινά βιβλία, τον Μιχάλη Τουρατζίδη. Ο οποίος όσους ανέλαβε μέχρι σήμερα, τους οδήγησε στο τόπο, που τα όνειρα τους έγιναν πραγματικότητα.

Βάζω, στα συν και το… «Ανεξήγητο Κακό»! Ήδη το ξέρουμε, ήδη το τραγουδάμε, ήδη μας κόλλησε. Το μάθαμε στο εγκαινίασμα της συνεργασίας με τον Τουρατζίδη. Στο ανεβαστικό medley- live unplugged, με τα έξι τραγούδια, εκ των οποίων και αυτό. Και αύριο, ημέρα Πέμπτη, στις 27 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, κυκλοφορεί ξεχωριστά. Από στο Youtube, από το κανάλι «Michael Touratzidis Tv»!

Το τελευταίο. Που σε κάνει να δώσεις την υπεύθυνη εκτίμηση, όχι πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία, δεν είναι παράλογο, απεναντίας είναι δυνατόν, να κάνει τη σούπερ έκπληξη η Ιουλία Καλλιμάνη. Η προσχώρηση της στην Panik Records. Σήμερα ανακοινώθηκε.

“Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στη μεγάλη μουσική οικογένειά της την @iouliakallimani_official την ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, @g_arsenakos, έγινε σε κλίμα χαράς, παρουσία του team της εταιρείας.

Αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, η Panik Records και η Ιουλία Καλλιμάνη θα μοιραστούν με τον κόσμο το ολοκαίνουργιο hit της
«Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» σε μουσική @michaeltouratzidis και στίχους Γιάννη Κωνσταντίνου.”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.