Ο Μεσούλας που γιορτάζει, φέρνει Κυριάκο Παπαδόπουλο και το “ξύπνημα των αναμνήσεων”- Ανοιχτή πρόκληση στον Γιάννη Λάσκο

Ξύπνησες σήμερα κι έμαθες…, τι; Κατ αρχήν, είναι η μεγάλη γιορτή του Αγιού Δημητρίου, του προστάτη της Θεσσαλονίκης. Χρόνια πολλά και χρόνια καλά, να ευχηθούμε σε όσους γιορτάζουν.

Ναι είδες και άλλα, και σίγουρα πήγε στο μάτι σου, αυτά που έρχονται τη βδομάδα αυτή, στο Aristotle, στο Πειραιά. Το κόσμημα του Δημήτρη Μεσούλα. Θα δώσεις κι εσύ και η μάνα σου και ο πατέρας σου και η γυναίκα σου, όλοι θα δώσουν το παρών. Αυτό, όχι κάτι άλλο, κάτι λιγότερο, κάποια άλλη συμπροφορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλοι περιμένουν απόψε την πρεμιέρα του μοναδικού Κυριάκου Παπαδόπουλου. Τραγουδούν Στράτος Καραλής, Μαρία Ιωαννίδου, Χάρης Χαλαμούτης. Όχι μόνο σήμερα και κάθε Τετάρτη εδώ!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ KYRIAKOS PAPADOPOULOS A R STO ΜΑΖΙ ΤΟΥ TLE ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑΙΩΑΝΝΙΑΟ ΧΑΡΗΣ ΧΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΚΙΑΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ARISTOTL PIRAEUS PRESENTS ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ÎÎΟΛΙ ΓΥΜΠΑΝΑ ΜΠΑΣΟ ΠΛΗΚΤΡΑ S 210 010 1076 2ac 2ας,Μεραρχίας14,Πειραιάς18535 Μεραρχίας Πειραιάς 18535 aristotle_piraeus aristotle_ aristotlepiraeus.gr UHOELSE?"

Μπαίνω κατ’ ευθείαν και στο μενού της Παρασκευής. Το Ξύπνημα των Αναμνήσεων. Σωστή αντίληψη. Μούσες 2000! Αυτό σκέφτεσαι όταν καλά καλά πάρεις πρέφα, την επανένωση του Χρήστου Πάζη και του Γιάννη Τάσσιου. Έχει ανοιχτή πρόκληση ο Γιάννης Λάσκος και είναι ευνόητοι οι λόγοι.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ARI STO TLE ARI STOTLE PRESENTS St ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛ.ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΠΑΖΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ Παρασκευή 28 Οκτώβρη 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 aristotle piraeus 無 aristotlepiraeus.gr UHOELSE? C 210 010 1076"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.