Καλά κρατεί ο “πόλεμος”

Νίκος Οικονομοόπουλος

Συνεχίζεται αμείωτη η κόντρα των Νίκου Οικονομόπουλου και Κέντρου Αθηνών, με εκατέρωθεν αιχμηρές ανακοινώσεις, καταγγελίες του τραγουδιστή για «χρωστούμενα», προσωπικές αναφορές, κατηγορίες των εργαζομένων του νυχτερινού κέντρου ότι “τους άφησε στο δρόμο” και πολλά άλλα.

Πλέον, στον “πόλεμο” αυτό, “επιστρατεύονται” (οικειοθελώς ή μη) και οι “αυλικοί”. Έτσι, μετά τον εργαζόμενους, την ομάδα του δημοφιλούς τραγουδιστή, ήταν η σειρά της Ναταλίας Αργυράκη, που συνεργαζόταν μαζί του τα τελευταία χρόνια, να πάρει θέση. Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού “ΟΚ”, σε ανάρτηση της στο instagram, κάνει λόγο για «έναν ειλικρινή, γεμάτο γενναιοδωρία, καθαρό και προσγειωμένο κάθε βράδυ, Νίκο Οικονομόπουλο» .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Αναλυτικό ρεπορτάζ του TsipasBlog : Η επιστροφή στον μέντορα του και τα άλλα σενάρια !

Το μήνυμα της αναφέρει:  «Πάντα πίστευα ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα -Και τώρα ξέρω σίγουρα πως ο λόγος που βρέθηκα, όπως όλη η ομάδα σου, κοντά σου, ήταν για να πάρω κι άλλη αγάπη, από αυτή που δίνεις απλόχερα σε όλους μας, Με ειλικρίνεια, Γενναιοδωρία και καθαρότητα. Προσγειωμένος κάθε βράδυ, και παρά την τεράστια επιτυχία σου. Με αυτό το χαμόγελο ξεκινήσαμε κι αυτό το χαμόγελο διατηρώ ακόμα. Πάντα μαζί» .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.