Η ιστορία συνεχίζει να γράφει για τον Θανάση Παπαγεωργίου

Να μιλήσουμε σήμερα για μια τεράστια μορφή της νυχτερινής Ελλάδος. Δεν είναι καλλιτέχνης, το όνομα της ακτινοβολίας Σφακιανάκη, Καρρά, Τέρζη, Πάριου, Γονίδη, Βίσση, Ρέμου, Βέρτη. Είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Το άτομο που έγινε γνωστός από το Fever, αλλά και από το Fix. Μαζί και τα δύο, για ένα φεγγάρι. Φυσικά, χρυσό και του παρελθόντος, που έφυγε και σιγά μην το ξαναδούμε.. Και ναι, γιατί επί σειρά ετών, επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον τα…νυχτερινά και τραγουδιστικά πράγματα της χώρας. Ήταν ο Νο 1 επιχειρηματίας. Το Φεβερ δε, το Νο1 κέντρο. Αυτή η εκτίμηση, δεν είναι καθόλου παρατραβηγμένη, όπως έτσι, μπορεί να ηχεί στα αυτιά κάποιων. Θα δείτε που θα δικαιωθεί στη αληθινή της διάσταση, από την ίδια την Ιστορία, που θα γραφτεί όταν έρθει η ώρα.

Σάρωνε ως επιχειρηματίας ο Παπαγεωργίου. Τι να πρωτοθυμηθούμε. Το Άννα Βίσση – Καίτη Γαρμπή (2001), το Άννα Βίσση – Γιάννης Πάριος (2002), το Τσαλίκης – Ρουβάς (2003), το Παπαρίζου – Ρουβάς – Μαζωνάκης (2004), το Έλενα Παπαρίζου-Γιώργος Τσαλίκης – Χρήστος Πάζης (2005), το Μαζωνάκης – Μακρόπουλος (2007), το Πάριος-Γονίδης (2010) το Βανδή, Οικονομόπουλος, Βανδή (2011) το Νίνο – Πάολα – Οικονομόπουλος, το Καρράς, Οικονομόπουλος, Φουρέϊρα (2014), το Οικονομόπουλος-Χολίδης (2016), το Σφακινάκης-Πέγκυ Ζήνα (2017), το Μαζωνάκης – Κιάμος (2019)..Και άλλα πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και την ιστορία προφανώς θέλει να συνεχίσει να την γράφει με μεγάλα γράμματα ο Παπαγεωργίου. Γiα αυτό από αύριο, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Στο θρυλικό «Fever», θα πρωταγωνιστούν σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες, με σπουδαία καριέρα. Μαζί τους ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός και η Άσπα, το next big thing της ελληνικής δισκογραφίας, που οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη.

Μιλάμε για επένδυση στα τραγούδια, τα λαϊκά, τα καλά, τα αξέχαστα, που δεκάδες εκατομμύρια, έχουμε χαλάσει για αυτά και δεν το μετανιώνουμε. Αυτές είναι οι αναμνήσεις μας. Το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, φαίνεται και με γεγονός. Ότι οι κρατήσεις ήταν στα 1800 άτομα χθες και μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο αύριο, θα προσελκύσει και περισσότερους, το συγκεκριμένο έργο, που είναι ενισχυμένο φυσικά.

Κρατήσεις : 210 9217333, Λαγουμιτζή 25 Αθήνα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.