Η ισχύς εν τη ενώσει

Θεοδόσης Νικολάου- Δημήτρης Φιντιρίκος

Ένωση των δύο επιχειρηματιών, Δημήτρη Φιντιρίκου- Θεοδόση Νικολάου. Τι είναι αυτό, για να κάνουμε ταμείο. Μια ένωση, ζωντανή, αληθινή, γεμάτη με συναισθήματα ανθρώπινα. Και έχει ως μοναδικό στόχο, τη στήριξη δεκάδων, εκατοντάδων, χιλιάδων Ελλήνων, αντρών και γυναικών, κάθε ηλικίας, που ο πύρινος όλεθρος, που παίζει… μπάλα παντού, σε κάθε σημείο, πεδίο και κατεύθυνση, τους έκαψε τα σπίτια, αλλά και τις ψυχές.

Την ένωση υψηλού επιπέδου, των Φιντιρίκου-Νικολάου, που είχε πρωτό γεννηθεί στον μέγα σεισμό στην Ελασσόνα, το παρακολουθούν πάρα πολλοί σχετικοί. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, σχετικοί με τα θεάματα των κοινωνικών δικτυών. Από εκεί τράβηξαν την προσοχή του υπερ πρωταθλητή, νικητή στο Istagram, Αλέξανδρου Κοψιάλη και του alter ego του, Dr Χταπόδια. Και έτσι δεν είναι καθόλου περίεργη η εξέλιξη: Αποφάσισαν να στηρίξουν, να διαδόσουν το μήνυμα των φίλων τους. Πως επί της οδού Σαρανταπόρου 10, στην Καλλιθέα, που βρίσκεται η Κάβα Κηρέας του Θεοδόση, έχει γίνει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων για τους κατοίκους της Εύβοιας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ και χρόνια, ειδικός, σχετικός, εντελώς σχετικός με το αντικείμενο “απλώνω το χέρι, και τα δύο χέρια, να βοηθήσω”, και ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος (Passagio). Συμμετέχει, ενισχύει τα θεμέλια, προσυπογράφει, την αξιέπαινη προσπάθεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για τον ίδιο σκοπό, τη συγκέντρωση τροφίμων, για την Εύβοια, υπάρχει και αυτή οι διεύθυνση : Προσκόπων Αϊδινίου 4, Νέα Σμύρνη, που εδρεύει το κατάστημα New York Collection.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.