Είδηση θα ήταν : Την Παναχαϊκή, δεν την αναλαμβάνει ο Σταθάκης

Ανοίγεις το κινητό και διαβάζεις: Ο Πέτρος Σταθάκης αναλαμβάνει την Παναχαϊκή. Θα συνεχίσεις το διάβασμα; Όχι βέβαια. Μόνο αν είσαι τουρίστας που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είσαι γηγενής και παρακολουθείς τις εξελίξεις εδώ, απλά προχωράς σε άλλη είδηση. Ξέρεις πολύ καλά ότι τα πράγματα που περιμέναμε έγιναν, όχι που δεν περιμέναμε. Όπως ότι το ήξερε μέρες πριν αυτό ο Δρόσος, για αυτό δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση, όπως φυσικά και τα μικρά παιδιά, για τον νέο ιδιοκτήτη ενασχόλησης με την μπάλα στην Παναχαϊκή. Σταθάκης θα ήταν και αυτός είναι τελικά. Αξία θα είχε η ανάποδη είδηση : Την Παναχαϊκή, δεν την αναλαμβάνει ο Σταθάκης. Εκεί, όλο και κάτι θα ψιλοδιάβαζες.

Ο πρόεδρος της ΠΓΕ Παναγιώτης Σεμιτέκολος, φυσικά και δικαιολογεί την επιλογή του, με της εξής ανακοίνωση :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Η πρόταση των οργανωμένων ήταν η πλέον σωστή και ηθική, δεν μπορούσε όμως να υλοποιηθεί τώρα κάτω από την πολύ μεγάλη χρονική πίεση που υπήρχε για την επόμενη ημέρα της Παναχαϊκής. Έδειξε όμως την αντίληψη που έχουν για το ποδόσφαιρο και είναι πολύ σημαντικό, ότι μπορεί να αποτελέσει τον μπούσουλα για τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να υπάρξει μια λαϊκή βάση επί της ουσίας πάνω στην οποία να προχωρήσει η Παναχαϊκή».

Σε ότι αφορά την πρόταση του Πέτρου Σταθάκη που είναι η μοναδική που η Παναχαϊκή ΓΕ έχει στα χέρια της, ο Παν. Σεμιτέκολος σχολίασε: «Έχουμε επί της ουσίας συμφωνήσει, ακόμη όμως δεν έχουν μπει και οι ανάλογες υπογραφές, με την ερασιτεχνική Παναχαϊκή να είναι επιτηρήτρια του όλου εγχειρήματος που θα γίνει και χωρίς η ίδια να έχει την όποια οικονομική επιβάρυνση», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης : Με την Παναχαϊκή, που κολλάει ο ΣΥΡΙΖΑ ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.