Ήρθε η ώρα να τα πούμε – Η Ελένη Φουρέιρα στο «Lohan», και Δεκαπενταύγουστος ήταν που το Tsipas Blog το είχε «φωτογραφήσει» – Μάθαμε όλο το πλάνο

Δεν είναι πια μυστικό. Έχει μαθευτεί πως η «Βασίλισσα της Pop» Ελένη Φουρέιρα, έχει συμφωνήσει με το διάσημο «Lohan» στο Γκάζι. Μια νυχτερινή εξέλιξη που ο ένας ταιριάζει στον άλλον και για αυτό αρέσει. Μια εξέλιξη που εσείς οι πολλοί που εμπιστεύεστε το «Τσίπας Μπλοκ», ασφαλώς και το ψιλιαστήκατε από τις 15 Αυγούστου (Διαβάστε ΕΔΩ)!

Και πλέον πάμε στις λεπτομέρειες…

  • Tο Lohan δεν πρόκειται να αλλάξει την ονομασία του. Tουλάχιστον για φέτος, γιατί έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για αυτούς που το ξεκίνησαν.
  • Ψέματα σας είπα, θα κάνει μια πολύ μικρή αλλαγή.. Lohan X 10 θα λέγεται, για τα 10 χρόνια λειτουργίας του.
  • Εννοείται πως ολοκληρωτικά ανακαινίζεται τώρα.
  • Πρόκειται για συμμαχία δύο ομάδων : Της υπάρχουσας ομάδας του Lohan και του καλοκαιρινού Banana.
  • Τριήμερο θα ανοίγει : Πέμπτες τα party και Παρασκευή – Σάββατο η Ελένη Φουρέιρα
  • Και πιο συγκεκριμένα για την Φουρέιρα. Θα ξεκινήσει με τα Σάββατα και από Δεκέμβρη, θα μπουν και οι Παρασκευές.
  • To opening υπολογίζεται για τις 15 Νοέμβρη, δεν γίνεται νωρίτερα, γιατί η Φουρέιρα έχει προγραμματισμένες συναυλίες στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ