Ηλίας Τσίπας : “Παίζω μπάλα μόνος μου, χωρίς κρυφούς χρηματοδότες της νύχτας”

Ηλίας Τσίπας

Επτά χρόνια. Και δεν το καταλάβαμε. Μη σου πω ότι αισθάνομαι παλιοσειρά στο διαδίκτυο. Έλα, ρε! Ναι, σου λέω. Δεν πήγε τζάμπα ο καιρός, θαρρώ. Ο Τσίπας, ο ιντερνετικός, είπε πολλά. Και πόσα έχουμε να πούμε ακόμα. Γιατί κάναμε κράτει. Όχι όλα μέσα. Μην τρομάξουν κάποιοι που δεν μας ήξεραν από την καλή. Σιγά-σιγά τραβάμε το κουρτινάκι.

Να πούμε και το άλλο. Το Tsipas Blog είναι ανεξάρτητο, και πάντα θα παραμένει, ανεξάρτητο. Κι αυτό δεν κρύβεται. Βεβαίως αυτή είναι μια άλλη κουβέντα, μια μεγάλη κουβέντα, όπου την γουστάρω με χίλια, διότι σε σχέση με κάποιους επιχειρηματίες, κυρίως της νύχτας, πολλοί αισθάνονται, έχουν πάντα την υποψία, ότι είναι από πίσω μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Τσίπας δεν το ξέρει το υπαλληλίκι. Δεν παίζει σ’ αυτό το κόλπο. Και κάθε τόσο, ιδίως τώρα, που απλώνω ακόμη πιο πολύ τα πλοκάμια μου, με το Tsipas Radio και το Tsipas TV, και να, φίλοι και γνωστοί με ρωτάνε “Ποιον έχεις πίσω σου; Επειδή οι της δικής μου συνομοταξίας έχουν πεθάνει, επειδή πεθαίνουν, και εγώ όλο και το μεγαλώνω το έργο μου, στο internet.

Ε, κάποια στιγμή έπρεπε να τα πω και με φωνή και με εικόνα, και τα πα.

-Παρένθεση. Ο πρώτος που μου άνοιξε την πόρτα, που πίστεψε στη γραφή μου, στο project tsipasblog.gr, είναι ο Κώστας Μπερτάκης. Κι το λέω, δε το ξεχνώ.

Διαβάστε επίσης : Πρόγραμμα στο Tsipas Radio… Αρκετά ανεβασμένο!!!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.