3 στέκια στο νομό Ηλείας, που ξεχωρίζουν!

3 στέκια στο νομό Ηλείας, που ξεχωρίζουν!

Μετά την καραντίνα, γιατί ο κορονοϊός ακόμη υπάρχει, οι περισσότερες επιχειρήσεις, με την ανοργανωσιά τους και την προχειρότητα, δίνουν εικόνα καφενείου, κανονικού καφενείου, που οδεύουν σε πλήρη εξαφάνιση, όμως, οι εξαιρέσεις του κανόνα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Μιλάμε βέβαια για τα μαγαζιά και τα στέκια εκείνα, που όχι μόνο δεν έπεσαν, αλλά αν το πήρατε είδηση, ψήλωσαν ακόμη πιο πολύ, γιατί απλά είχαν ποιότητα και προνοητικούς επιχειρηματίες.

Ένα τέτοιος είναι ο Παναγιώτης Ασκοτίρης, στο Πύργο Ηλείας, που διατηρεί 3 καταστήματα εστίασης. Το χειμερινό «ΔΡΟΣΕΛΗ restaurant-cafe bar», στα Λεχαινά. Απλά ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής! Εξαιρετικό φαγητό, κατάλληλο για ένα χαλαρό ποτό αλλά και το απόγευμα για καφέ!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Βέβαια, υπάρχει και η καλοκαιρινή του έκδοση, το “Droseli Summer”, στο Κάστρο Κυλλήνης. Παρεάτο σημείο συνάθροισης ατόμων όλων των ειδών και ειδικοτήτων. Τακτικοί θαμώνες πολλοί και διάφοροι, όπως ο πατρινός επιχειρηματίας της νύχτας Κώστας Κόζης.

Παναγιώτης Ασκορίτης – Κώστας Κόζης

Το “Droseli Summer” θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Το νεανικό περιβάλλον με την σωστή διακόσμηση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για καφέ, μπάνιο σε μία όμορφη παραλία και καλοκαιρινά ραντεβού στην αμμουδιά. Τα Σαββατοκύριακα η θερμοκρασία ανεβαίνει ακόμη περισσότερα, με τον κόσμο να διασκεδάζει στο bar του μαγαζιού, χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας δροσιστικά cocktails μέχρι τη δύση του ηλίου. Οι guest Djs δίνουν το σήμα της έναρξης με άκρως ξεσηκωτικά hits και το party παίρνει φωτιά!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το δεύτερο καλοκαιρινό και συνολικό τρίτο στη φαρέτρα του Παναγιώτη Ασκοτίρη και του αδερφού του Θέμη, αλλά και του θείου τους, Νίκου Κουρή, είναι το Kalamias Seafront Restaurant Cafe, στην παραλία Κάστρο Ηλείας. Και εδώ, θα βρείτε ζεστή ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια και καθαριότητα. Από πρωινό καφέ έως και αργά για ποτό. Εκπληκτικοί μεζέδες για τα κρασί σας η τη μπύρα σας. Ιδανικό για να χαλαρώστε, τόσοι οι μεγάλοι, όσο και οι μικροί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.