Grecotel: Κάνει είσοδο στη Βουλιαγμένη με νέο ξενοδοχείο

Με την περιοχή της Βουλιαγμένης και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Vouliagmeni Suites συνεχίζει την επέκταση του ήδη ανεπτυγμένου χαρτοφυλακίου του ο όμιλος Grecotel.

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει άλλη μια επένδυση του ομίλου Grecotel στην Αττική, διευρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ήδη ανεπτυγμένο portfolio του με ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου. Αυτή τη φορά, στον χάρτη του ομίλου μπαίνει η περιοχή της Βουλιαγμένης, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παρουσία του στα νότια προάστια. Η περιοχή πρόκειται να ενταχθεί στο πλάνο ανακαινίσεων παλιότερων ξενοδοχειακών μονάδων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη για τη Grecotel. Αυτή τη φορά, έρχεται να αναμορφώσει το Vouliagmenis Suites που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Βουλιαγμένης, δημιουργώντας το Roc Club, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον ερχόμενο Μάιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Roc Club, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα είναι ένα boutique ξενοδοχείο αποτελούμενο από 35 δωμάτια και σουίτες, πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή. Στον τελευταίο όροφο μάλιστα, θα υπάρχει ταράτσα, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους.

Να θυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο η Grecotel «τρέχει» και την ανανέωση του Cape Sounio, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει επίσης τον ερχόμενο Μάιο. Η ανακαίνιση αφορά στη δημιουργία νέων βιλών και bungalows, πέντε εστιατορίων και άλλων υποστηρικτικών εγκαταστάσεων.

Ο όμιλος Grecotel

Η Grecotel είναι στην ουσία ο μεγαλύτερος ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος, που μετρά στο χαρτοφυλάκιό του πάνω από 40 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, σε περιοχές όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, Λάρισσα και Πελοπόννησο.

Εκτός από τις ανακαινίσεις, με τις οποίες σκοπεύει να μπει δυναμικά στη θερινή περίοδο ο όμιλος, σκοπεύει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και με νέες ξενοδοχειακές μονάδες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο όμιλος έχει πετύχει και σημαντικές διακρίσεις όσον αφορά τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, καθώς το πεντάστερο ξενοδοχείο «The Dolli» στο κέντρο της Αθήνας έχει αναδειχθεί ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας στη λίστα του ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler, ενώ εντάχθηκε, ήδη από τους πρώτους εννέα μήνες λειτουργίας του, ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης.

-noupou.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.