Σύμμαχος η προηγούμενη… φόρα

Πρεμιέρα έχει απόψε, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, η αρχόντισσα Άντζελα Δημητρίου, μαζί με τον αναγεννημένο την τελευταία διετία, Δήμο Αναστασιάδη. Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Το Barberella Athens.

Και λοιπόν! Να σας πω τι εγώ ; Τι ποσοστά θα κονομήσουν, μέσα από αυτή την πρώτη εμφάνιση; Εννοείται πως γεμάτο είναι, μάλιστα εδώ και μέρες. Σπάνια για νυχτερινή παράσταση. Του σήμερα, όχι του χθες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εντάξει, δεν ξεχνάμε τι ψιθύριζαν, κάποια στελέχη άλλων νυκτερινών κομμάτων, όταν το κουμάντο στην εκμετάλλευση του ακινήτου, το πήρε το Momentum Group. Μαζί με την οικογένεια Γιγουρτάκη. Ότι πολύ μικρό είναι, θα το σνομπάρουν οι φιρμάτοι, οι τραγουδιστές. Η κάθε σοβαρή εταιρεία και μάνατζερ. Τέλος πάντων, ό,τι πιο αξιόπιστος και νταραβεριτζής της νυχτερινής αγοράς της … ρευστής υπάρχει. Όλα αυτά σε συσκευασία ζηλόφθονη μπλα μπλα μπλα.

Να που διαψευσθήκαν ολοκληρωτικά στην πορεία. Αυτή είναι η δουλειά των επαγγελματιών, να βγάζουν ψεύτες τις κακές γλώσσες. Η έμπνευση της συνύπαρξης του Λευτέρη Πανταζή με την Έλλη Κοκκίνου, έκανε..χαλασμό. Με αυτή τη φορά, συνεχίζουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.