Μούτσος..Σύρος…μια ιστορία αγάπης ξεκίνησε εδώ

Ξεκίνησε σαν παίκτης του μπάσκετ στο Π.Φάληρο και στην συνέχεια να ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα είναι βασικός ιδρυτής του Momentum Group, που έχει κυρίαρχη θέση στην εστίαση, και στην νυχτερινή διασκέδαση πλέον.

Δεν συζητάω μ’ όποιον ισχυριστεί ότι ο Μανώλης Μούτσος, μόνο στην Αθήνα είναι μεγάλος παίκτης. Όχι δεν είναι έτσι. Και στη Σύρο, που είναι ο επόμενος τοπ επενδυτικός νησιωτικός προορισμός, εξελίσσεται σε μέγεθος υπαρκτό, υπολογίσιμο.   

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όταν είσαι πρόεδρος, διαδίδεις παντού την ιδεολογία σου, δηλαδή το επιχειρηματικό σου πιστεύω. Ήρθαν και μου είπαν, λοιπόν. Έχει ποσοστό στο Ono concept, στις Aγκαθώπες. Με άλλα λόγια, στο καλύτερο καλοκαιρινό μαγαζί, στην πιο περιζήτητη παράλια.

Παρακάτω. Τώρα ανοίγει ένα καινούργιο bar restaurant, στην πλατεία Μιαούλη, το οποίο θα είναι σαν το Interni στη Μύκονο. Και θα έχει το όνομα Liako.

Με την Σύρο να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά του, ο παίκτης Μούτσος το ψάχνει σε όλα τα επίπεδα. Σωστά! Αγόρασε οικόπεδο στα κόκκινα στο φοίνικα με φανταστική θέα, για να χτίσει το εξοχικό του.

Έτσι που λες. Και να γράψουμε και αυτό, ότι οι Συριανοί λένε τα καλύτερα και τον αγαπάνε…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.