Στην αγορά δεν αρκεί να έχεις καλό προϊόν. Πρέπει να έχεις συνέπεια, ταχύτητα και, κυρίως, να μπορείς να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται ο επαγγελματίας.
Και κάπου εδώ μπαίνει η Golden Cellar – Δρακωτός.
Με βάση τη Σαλαμίνα, αλλά με δραστηριότητα που δεν περιορίζεται στα στενά όρια του νησιού, η Golden Cellar έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της θέση στον χώρο της κάβας, της χονδρικής και της τροφοδοσίας.
Και αυτό είναι που μας έκανε να την ψάξουμε λίγο περισσότερο.
Γιατί άλλο πράγμα είναι μια κάβα στην οποία θα μπεις για να αγοράσεις ένα κρασί ή ένα ποτό και άλλο να έχεις πίσω σου μια ολόκληρη λογική τροφοδοσίας επαγγελματιών.
Εστιατόρια, καφέ, μπαρ, χώροι διασκέδασης και γενικότερα επιχειρήσεις της εστίασης έχουν καθημερινά μία βασική ανάγκη: ο προμηθευτής τους να μπορεί να ανταποκριθεί.
Εκεί παίζεται μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.
Η Golden Cellar κινείται τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική, με το αντικείμενό της να περιλαμβάνει κρασιά, αλκοολούχα ποτά, μπύρες, αναψυκτικά, χυμούς, ενεργειακά ποτά και νερά.
Το ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι δεν σταματά εκεί.
Στην γκάμα της υπάρχουν ακόμη είδη καφέ, χαρτικά και καθαριστικά, δημιουργώντας ουσιαστικά μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τον επαγγελματία που θέλει να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες μέσα από έναν συνεργάτη.
Και όσοι γνωρίζουν την εστίαση ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.
Το μαγαζί μπορεί να είναι γεμάτο, ο επιχειρηματίας μπορεί να έχει κάνει σωστά τα πάντα, αλλά αν η τροφοδοσία δεν λειτουργεί όπως πρέπει, το πρόβλημα φαίνεται αμέσως.
Γι’ αυτό και σήμερα ο καλός προμηθευτής δεν είναι απλώς αυτός που πουλάει. Είναι κομμάτι της λειτουργίας της επιχείρησης.
Η Golden Cellar φαίνεται ότι έχει επενδύσει ακριβώς πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία.
Αφετηρία είναι η Σαλαμίνα, με την παρουσία της επιχείρησης στη Λεωφόρο Ιπποκράτους 162, στα Παλούκια. Παράλληλα, υπάρχει παρουσία και στο Νέο Φάληρο, στη Δαβάκη Πίνδου 71.
Και κάπως έτσι η εικόνα γίνεται πιο καθαρή.
Δεν μιλάμε μόνο για μια κάβα της Σαλαμίνας.
Μιλάμε για μια επιχείρηση που έχει ανοίξει το παιχνίδι της στη χονδρική, στη διανομή και στις επαγγελματικές τροφοδοσίες, έχοντας πίσω της το όνομα Δρακωτός.
Σε μια εποχή, μάλιστα, που η εστίαση γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική και οι επιχειρηματίες ψάχνουν συνεργάτες που μπορούν πραγματικά να τους λύσουν τα χέρια.
Γιατί τελικά στην αγορά ένα πράγμα μετράει περισσότερο από τις μεγάλες κουβέντες:
Να είσαι εκεί. Να έχεις προϊόν. Και να παραδίδεις όταν πρέπει.
Και πάνω σε αυτό χτίζονται οι συνεργασίες που αντέχουν.
Golden Cellar – Στοιχεία επικοινωνίας
Σαλαμίνα: Λεωφ. Ιπποκράτους 162, Παλούκια
Νέο Φάληρο: Δαβάκη Πίνδου 71
Τηλέφωνα: 210 4651667 – 693 2392308
E-mail: goldencellar@yahoo.com

