Η γκραν σουξέ τριάδα του Fever (G)

Γιώργος Μαζωνάκης-Θανάσης Παπαγεωργίου & Πάνος Κιάμος

Λάθος να πει κανείς ότι η νύχτα είναι στην πιο μαύρη εποχή της. Στην κατάμαυρη εποχή, χειρότερα από ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα της μουσικής βιομηχανίας, οι καλλιτέχνες, δεν έχουν σταματήσει να γίνονται καλύτεροι. Όλο και περισσότερο καλύτεροι σε ποιότητα εικόνας και ήχου των τραγουδιών, σε σενάριο βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία βέβαια. Πολύ προχωρημένα πράγματα και ένας εμπορικός ανταγωνισμός που έχει ανεβάσει ποιοτικά το θέαμα.

Σήμερα είναι η πρεμιέρα του θεόρατου και, πλέον, φουλ ανακαινισμένου νυχτερινού κέντρου του Θανάση Παπαγεωργίου επί της Λεωφόρου Συγγρού. Του “Fever”, με το σχήμα φόβητρο της χρόνιας, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Πάνο Κιάμο. Χάνεται αυτό το δίδυμο; Φυσικά και όχι! Συνυπάρχουν δύο από τους κορυφαίους των κορυφαίων στα εγχώρια μουσικά δρώμενα. Υπό την καθοδήγηση του πατριάρχη της ελληνικής νύχτας, του χοντροπαίκτη Θανάση Παπαγεωργίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποντάρει πολλά ο πολύπειρος επιχειρηματίας στους Μαζω-Κιάμο, που τους τα έδωσε όλα. Ότι ζήτησαν. Λογικό, αφού είναι τραγουδιστές δοκιμασμένοι κι αγαπημένοι. Που τους βλέπει ο άλλος και τους ξαναβλέπει. Όπως οι ταινίες της λεγόμενης “χρυσής εποχής” του ελληνικού κινηματογράφου. Τις βλέπει ο κοσμάκης ξανά και ξανά.

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάνος Κιάμος. Κανονική καλλιτεχνική συμμορία. Πλήρης ομάδα, δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλον. Και οι δύο πρώτα βιολιά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκονται μόνιμα και όχι προσωρινά στο επάνω ράφι. Και οι τρεις, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μέσα σε αυτούς και ο Παπαγεωργίου. Τους συμπαθείς ή όχι, αποδέχεσαι ότι είναι παικταράδες στη δουλειά τους και συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ.

Δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα αν η ιστορία του νύχτας δεν τους χαρακτηρίσει απλά σταρ, αλλά και “δυνατούς παίκτες” της σύγχρονης νύχτας. Τους Γιώργο Μαζωνάκη, Πάνο Κιάμο και τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Διαβάστε ακόμα: Τι έγραφε το tsipasblog πριν το καλοκαίρι!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.