Άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη νύχτα! Η επιχείρηση “Οι παράνομοι έξω από το παιχνίδι”, και οι 3 “εγκέφαλοι”! Ο Κονδύλης, ο Κωνσταντέλος, ο Μπακογιάνης και η εντολή: “Να ξεβρωμίσει ο τόπος”- Τρέχουν να εξαφανιστούν όσοι δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας – Παλαμάκια βαράνε τα μπουζούκια

Η ερώτηση, που όλο και περισσότερο ακούγεται. Τι μας περιμένει αλήθεια, στο χειμώνα ετούτο, που μας χτυπάει την πόρτα, τον ακούμε.

Στην απάντηση έχουμε : Κορονοϊός, ο ίδιος ο διάβολος. Αυτό ακριβώς είναι ο Κορονοϊός. Δεν λέει να πεθάνει, έχει πολλές ζωές, ετοιμάζει καυτή επιστροφή, όπως αναμένεται με αυτά που ακούμε. Και το έδαφος που στρώνεται. Μεγάλο στόρυ με αμέτρητα επεισόδια, και για πολύ προχωρημένους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άντε και για για καλή μας τύχη, ξώφαλτσα τη γλιτώσουμε! Να είναι καλά οι εκλογές. Παρακάτω. Έχεις παρακάτω. Η ακρίβεια, στα πάντα και ειδικά στο ρεύμα. Όσοι γλύτωσαν με τον ιό, με τίποτα δεν θα γλυτώσουν από αυτήν.

Για την ομάδα της καρδιάς μας, την νύχτα, που είναι η πιο ταλαιπωρημένη και αδικημένη! Δεν ξέρει από που έρχονται τα χτυπήματα. Το τελευταίο είναι αυτό. Άγριο κυνήγι στα νυχτερινά κέντρα που δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Μπροστά μπαίνουν οι δήμοι, με άλλα λόγια οι τοπικοί πρωθυπουργοί, σε αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Για το οποίο, ξεκάθαρα, τα μπουζούκια, θα βαράνε παλαμάκια τώρα.

Γιατί; Δεν θέλει ερώτημα. Δεν είσαι χαζός! Δεν έχεις τύφλα. Έχεις μάτια και βλέπεις. Υπάρχει μόνο το προσωπικό κέρδος. Μόνο. Δεν έχουν και άδικο, από την άλλη, αν το αναλύσεις σε βάθος το θέμα, ναι, βέβαια! Έχει άδεια το παραμάγαζο ; Δεν έχει άδεια το παραμάγαζο. Τότε γιατί εσύ θες να πάρεις την δουλειά μου, που είμαι κανονικός ; Τι, δηλαδή; Να κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα; Οι αιρετικοί οι άπιστοι και οι παράνομοι, έξω από το παιχνίδι.

Ας θυμηθούμε τα γεγονότα. Ξεκίνησε με την απόφαση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, για άρση των παρατάσεων λειτουργίας της μουσικής από τα μαγαζιά της παραλιακής. Από κοντά και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος. Στη λίστα μπήκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με την προειδοποίηση ότι τέλος η μουσική μέχρι πρωίας στα μαγαζιά στο Γκάζι. Ήδη στην περιοχή αυτή, η μια σφράγιση ακολουθεί την άλλη. Ακόμη και σε κάποια μαγαζιά, που με τίποτα δεν πάει το μυαλό σου.

Να μιλήσουμε περί των επόμενων επεισοδίων του έργου, με… λογική; Το παιχνίδι θα σκληρύνει, η πολιτεία δεν θα το αφήσει να εγκαταλειφθεί..Το βλέπεις και το αισθάνεσαι.

Διαβάστε επίσης : Έχουμε συνηθίσει πλέον και δεν μας ενοχλεί! Μετά την “είδηση” για τα μηνύματα που έστειλε το εκβιαστών, από την καταδρομική σε μαγαζιά της Πάτρας, πάλι μας αντέγραψαν!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.