Από ώρα σε ώρα το ραντεβού για το ιστορικό Bio Bio – Θα το πάρει ο πατρινός επιχειρηματίας ; Σήμερα είναι πακεταρισμένος και καμία σχέση με την νύκτα τα πακέτα του- Πριν κάποια χρόνια, ήταν σερβιτόρος ! Κι όμως….Το πρωτοσέλιδο τoυ Τσίπας Μπλοκ περιμένει

Χαμός, πραγματικός χαμός, το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει. Και εννοούμε πέρα για πέρα αυτό που λέμε. Πολύ κόσμος θα διάβασε την πανελλήνια αποκλειστικότητα, στον τομέα της νυχτερινής Αθήνας. Αν όχι και το ακούει τώρα, για πρώτη φορά. Πρόκειται για το Bio Bio, το ιστορικό νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού, στο οποίο ξεκίνησε ο Νότης Σφανιακάκης. Το οποίο προτάθηκε σε πατρινό επιχειρηματία, να το πάρει, να το αγοράσει.

Γιατί σε αυτόν; Είναι πακεταρισμένος, καμία σχέση με την νύχτα τα πακέτα του, αλλά βέβαια την γουστάρει πολύ την νύκτα.. Το πιο εντυπωσιακό στην εκπληκτική, αυτοδημιούργητη ιστορία του…Ότι πριν κάποια χρόνια, ήταν ένας απλός σερβιτόρος. Αυτό γινόταν άνετα βιβλίο, και μετά best seller.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα το πάρει ; Σήμερα θα ξέρουμε περισσότερα, σήμερα έχει ραντεβού με τoν ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του εν λόγω χώρου.

Το πρωτοσέλιδο τoυ Τσίπας Μπλοκ είναι εδώ και περιμένει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.