Killer Μητσοτάκης : Το γήπεδο Νύχτα, μόνο για εμβολιασμένους και από Τώρα !

Δεν παραμυθιαζόμουν με αυτά που κυκλοφορούσαν δεξιά κι αριστερά, για τάχα μου δεύτερες σκέψεις που είχαν τρυπώσει στην κυβέρνηση, στην υπόθεση “με εμβόλιο μόνο η είσοδος στα κέντρα διασκέδασης”. Όλα όσα λεγόντουσαν και γραφόντουσαν, ότι λόγω της δυνατής πίεσης που ασκείται, κυρίως από την νεoλαία, κυρίως από τα social media, γιατί οι μεγάλοι της νύχτας συνεχίζουν την ανύπαρκτη τους πορεία…. στην υπάρχουσα φάση μόνο, καλοκαίρι δηλαδή, αυτό το μέτρο ίσως τελικά να το έπαιρναν πίσω..Και να το αντικαθιστούσαν με κάτι άλλο, πιο ελαφρύ. Αέρας σκέτος. Τίποτα δεν πήραν πίσω.. Και μάλιστα, όχι μόνο τίποτα δεν πήραν πίσω, αλλά πλέον το φέρνουν πιο γρήγορα. Τώρα να ξεμπερδεύουν, πριν φτάσει ο χειμώνας και χωρίς να σου δίνουν επιλογή άλλη.

Όπως ανακοίνωσε πρίν λίγο ο Πρωθυπουργός στο Διάγγελμα του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την Παρασκευή 16 Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Και με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό επισκεπτών.

Επόμενο, killer, που για πλάκα μπορεί να το φτάσει μέχρι τα κόκκαλο το μαχαίρι, έχει δείξει ότι είναι o Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι παλιές ιστορίες του πατέρα του. Επίσης, δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι δημόσιες σχέσεις πολύ συγκεκριμένων Υπουργών του, που σίγουρα κάνουν με κάποιους επιχειρηματίες της Αθηναίικής Νύχτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.