Ήρθε Η Ώρα! Ο Σύλλογος της Νύχτας, πριν εξαφανιστούν, πρέπει να βγει μπροστά

Δεν ακούγεται ανάσα, τσικ, μιλιά, απολύτως τίποτα, στον Σύλλογο των Νυχτερινών Κέντρων της Αθήνας. Στον τρόπο που η Κυβέρνηση τους φέρεται, που είναι ξεκάθαρο πλέον, έχει γίνει αυταρχικός, κληρονομημένος από την στρατιωτική δικτατορία στην Ελλάδα (1967 – 1974). Το λένε, το βλέπουν όλοι. Καμία αντίδραση και αντιπολίτευση, ούτε στο έμπα, ούτε στη μέση, αλλά ούτε μετά τα τελευταία επεισόδιά της ταινίας, με τίτλους : Για πελάτες μόνο καθιστούς και εμβολιασμένους, για “λουκέτο” από την πρώτη παράβαση, και άλλα τέτοια ωραία. Για να ξέρουμε τι λέμε, προϋπήρχε ο Σύλλογος, αλλά δεν ήταν καθόλου ενεργός. Ξαναμπήκε στο κόλπο, με το κόλπο του κορωνοϊού, με άλλα λόγια, όταν την πόρτα τους, χτύπησαν τα πολύ πολύ ζόρικα.

Ακολούθησαν συγκεντρώσεις-συζητήσεις, με την συμμετοχή όμως όχι όλων των επιχειρηματιών. Καθώς δεν συμφωνούσαν όλοι με όλους, κυρίως με το να κοπούν, άντε να περιοριστούν, τα live στα μικρότερα μαγαζιά, σε αυτά που δεν είχαν την προβλεπόμενη άδεια, για να το κάνουν. Οι κουβέντες τους, βέβαια, «πήγαν» και σε άλλα άλλα θέματα, που έκρινε ο Σύλλογος της Νύχτας κατάλληλο και επιβάλλεται να πάνε.. Οι οποίες, όμως, κρίθηκαν μυστικές, απομονωμένες, αόρατες, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί κάποιο δελτίο τύπου-ανακοίνωση. Να μάθει ο κόσμος όλος, πως βλέπουν την κυβέρνηση, όταν αυτή δεν τους βλέπει καν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έστω και τώρα, λοιπόν, στην απόλυτή κορύφωση του πολέμου, στο σημείο μηδέν για την νύχτα, η στάση αναμονής και δεν είναι ανάγκη να βγούμε μπροστά, ουδεμία δήλωση, που υπάρχει μέχρι και τώρα, πρέπει να σταματήσει. Και να γίνει πατάμε το κουμπί «Αφύπνιση» για να αλλάξουμε τον θάνατο μας, τον βέβαιο. Και να ξεκολλήσουμε, από το εγώ είμαι ο μεγάλος, ο ικανός για πρωταθλητισμό, που στοχεύω αγωνιστικά πορεία για τις θέσεις κορυφής στο πρωτάθλημα. Όχι ο άλλος. Ας αφήσουμε στην άκρη την διαχρονική κόντρα και να πάμε στον πόλεμο μια γροθιά, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του. Και μετά, ξεκινάμε πάλι τα γνωστά, σύμφωνα με την οπτική του καθενός.

Διαβάστε επίσης : Σύμπαν εστίασης και διασκέδασης- Το πήραν απόφαση, ότι η μόνη λύση είναι να “επαναστατήσουν”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.