Μπάρλος – Τσίπας : Μαζί είδαν την -κατά τα άλλα- καλούτσικη Παναχαϊκή

Ηλίας Τσίπας - Γιώργος Μπάρλος

Πως πήγε η Παναχαϊκή, στο χθεσινό ματσάκι με τον Ιωνικό; Σωστή η ερώτηση. Μηδέν βαθμολογείται όποιος απαντήσει ότι δεδομένου των ειδικών δύσκολων συνθηκών, έπαιζε στην έδρα του πρώτου, ήταν γεμάτη απουσίες, και μπορεί να έχασε, όπως έχασε, με γκολ στις καθυστερήσεις, καρμπόν του πρώτου ματς, στην Πάτρα, δείγμα ότι το πάλεψε, δεν έπεσε αμαχητί…. Για όλα αυτά, σημειώνουμε την αγωνιστικότητα των “κοκκινόμαυρων” παικτών και στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα. Επαγγελματικό κλίμα.

Αν ήταν σε παιχνίδι προετοιμασίας, το λεγόμενο “φιλικό”, θα την δεχόμουν την κουβέντα αυτή και θα ήταν και αβανταδόρικος τίτλος για πρωτοσέλιδο. Αλλά 6 στροφές πριν το φινάλε, με Λεβαδειακό και Ξάνθη έξω, και αν δεν κερδίσεις την Δόξα το Σάββατο στην Αυγιά, από το κυνήγι του 6ου, πολύ εύκολα μπορεί να πέσεις και 9ος..Οπότε, για όλα αυτά, τώρα, και στη ζυγαριά βάλε και ότι λέγεσαι Παναχαϊκή, αξία είχε μόνο το αποτέλεσμα. Το βαθμολογικό κίνητρο. Αν, βέβαια, κάνουμε κουβέντα ποδοσφαιρική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, ο δημοσιογράφος Η. Τσίπας, ιδιοκτήτης του tsipasblog.gr και του Tsipas Radio, που όλη τη βδομάδα βρέθηκε στα διαδικτυακά στόχαστρα, κάποιων και όχι όλων, για το άρθρο του, περί ενδεχομένου γάμου Μπάρλου-Παπαγεωργίου.. Aπό τις κερκίδες του γηπέδου της Νίκαιας, παρακολούθησε το ματς, μαζί με τον ισχυρό άντρα της Παναχαϊκής, Γιώργο, Μπάρλο.

Διαβάστε ακάμα: Ηλίας Τσίπας- Συνέντευξη : «Δεν ισχύει τίποτα, συνεχίζουν τις εξαιρετικές σχέσεις»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.