Τα πρώτα απευθείας στον Μπάρλο παράπονα

Νόμος. Ούτε ένας πρόεδρος ομάδας δεν έχει γλυτώσει τις αποδοκιμασίες. Νόμος άγραφος της εξέδρας. Αν η ομάδα δεν πάει καλά, θα έρθει και η σειρά του αφεντικού. Όχι κατ’ ευθείαν αποδοκιμασίες και παράπονα στον άνθρωπο που βάζει λεφτά. Υπάρχει μια ιεράρχηση. Υπάρχει ένας κώδικας.

Πρώτος στόχος η διαιτησία. Δεν βγάζει αποτελέσματα η ομάδα, φταίει η πουλημένη διαιτησία. Μετά φταίνε οι παίκτες. Και ο προπονητής. Πιθανόν, ανάλογα με την περίπτωση, σε μια ομάδα πρώτος στόχος να είναι ο προπονητής και μετά οι παίκτες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο τελευταίος που θα τα ακούσει είναι ο πρόεδρος.

Η Παναχαϊκή έχασε στην Νίκαια από τον Ιωνικό και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, για πρώτη φορά, τα άκουσε, δέχτηκε ανοικτή κριτική, από συνδέσμους οργανωμένων.

Η ανακοίνωση των Navajo : «Όπως η διοίκηση έβγαινε και μίλαγε για άνοδο, ας βγει να αναλάβει την ευθύνη για αυτή την εικόνα, τις 5 αλλαγές προπονητών. Δεν παραμυθιαζόμαστε από δημοσιεύματα. Δεν μας κορόιδεψε ποτέ κάνεις».

Ο σύνδεσμος Νortenos αναφέρει: «Η Παναχαϊκή πρέπει να έχει στόχο την νίκη, πάντα! Όταν η ομάδα, έχει κατέβει με στόχο την ισοπαλία, το αποτέλεσμα θα είναι η ήττα. Μια από τα ίδια…».

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.