Γιώργος Καρατζαφέρης: Αρραβώνιασα το ΛΑΟΣ, δεν το πάντρεψα με τον Καμπούρη…

Τα ακροβατικά με την τροπολογία Καιρίδη και τα ορφανά του στην κυβέρνηση

Από τα… αριστερά βγήκε στα δεξιά της Δεξιάς ο Γιώργος Καρατζαφέρης υπέρ της τροπολογίας για το Μεταναστευτικό, υποστηρίζοντας ότι πλέον αποτελεί μονόδρομο για τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Καρατζαφέρης κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι κατά την πρώτη τετραετία της διακυβέρνησης του στηρίχτηκε στην επιδοματική πολιτική εξαιτίας του Covid και διαμόρφωσε μια γενιά που πλέον δεν επιθυμεί τη χειρωνακτική εργασία. «Οι νέοι μας – λέει – προτιμούν να κάθονται στα μουσικά καφέ και να ροκανίζουν τα επιδόματα και τις συντάξεις των παππούδων τους, ενώ στις λάντζες των εστιατορίων εργάζονται κυρίως Μπαγκλαντεσιανοί. Δεν είναι ανθρώπινο, δεν είναι χριστιανικό, οι ξεριζωμένοι αυτοί άνθρωποι να μην αποκτήσουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα στη χώρα μας».

Η αναθεωρημένη θέση Καρατζαφέρη είναι πιο κοντά στον Άδωνι και διαμετρικά αντίθετη με εκείνη του Πλεύρη και του Βορίδη.

Σε ένα λοιπόν από τα μουσικά καφέ του Νότου ο Καρατζαφέρης κλήθηκε να λύσει την απορία ενός βετεράνου Δεξιού Παλαιοφαλιριώτη: Γιατί έδωσε το «δαχτυλίδι» του ΛΑΟΣ στον Φίλιππο Καμπούρη; Και ως να είχε έτοιμη την απάντηση στα χείλη του ο Καρατζαφέρης, του απάντησε: «Αρραβώνα έκανα όχι γάμο…»

-ieidiseis.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.