Φοβερός ο Δήμος Αναστασιάδης, στην πρώτη του εικόνα, στο Χάραμα, η συνέχεια αύριο

Πάντα ο άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του, τις αδυναμίες του. Γιατί έτσι. Τις περισσότερες φορές χωρίς κριτήρια. Χωρίς να ξέρει τι του γίνεται. Γιατί έτσι. Για να ‘ναι στο παιχνίδι. Να ανήκει κάπου, να έχει μια ομάδα.

Στο δικό μας ερώτημά: Γιατί Χάραμα; Δεν συμβαίνει αυτό. Ένα τέτοιο ερώτημα δεν χρειάζεσαι καμία έρευνα από Χάρβαρντ και Κολούμπια, Είναι χρόνια αντιληπτό πανελλαδικά, ότι υπάρχει ένα νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, που βγάζει ότι δεν βγάζει κανένα άλλο, σε ενέργεια, σε vibes, σε στυλ, σε φιλοσοφία, στα πάντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφήνουμε τα γενικά και τα γνωστά, κι ας έρθουμε στα φρέσκα.. Στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη, το Σάββατο έγινε. Με μια λέξη, Φοβερός! Και πολλοί άλλοι το είπαν, το είπαν σοβαρά. Πάντα ήξερα πως είναι τραγουδιστής, ποιοτικός και εκλεπτυσμένος.. Χαρισματικός. Αλλά την αξία του την μεγάλη, την κατάλαβε, όταν είπε ο Μάριος Παπαδάτος να τον αναλάβει. Είναι ο μάνατζερ που έκανε τον Σαμπάνη τραγουδιστή εξουσίας, ξέρει καλά το παρασκήνιο.

Η συνέχεια αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου. Στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Της γυναίκας που αγωνίζεται, που δημιουργεί, που προσφέρει. που ελπίζει. Αυτή τη μέρα το ΧΑΡΑΜΑ τιμώντας τις γυναίκες σε μια ξεχωριστή βραδιά με το Δήμο Αναστασιάδη.

Μαζί του η Τάνια Καρρά και η Nafsica

Τηλ. Κρατήσεων: 2610 671639 / 672444 & 6909198997

Ώρα Έναρξης: 22:00

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.