Φωτογραφιάρα!

Θανάσης Γκουγκούσης - Αντρέας Αλευράς

Βλέπεις την φωτογραφία. Πώς θα την πεις; Φωτογραφιάρα. Κι όχι σκέτο φωτογραφία. Παίζει μπάλα μεγάλη και η λεζάντα. Καλό Καλοκαίρι, και με τοποθεσία την Παραλιακή. Αυτό επικοινωνεί, αυτό το μήνυμα περνάει στην πιάτσα. Εάν δεν είχε αυτή την λεζάντα, κύριε αναγνώστα, η φωτογραφία πιθανόν να μην είχε αποφασιστεί να πει το μπαμ μπουμ. Πολλά τα μπαμ μπουμ.. Καθόλου τυχαίο επιφώνημα, που προδιαθέτει για κάποιου είδους συνεργασία, για ένωση δικτύου δυνάμεων.

Αντιληπτό, για ποιους αφορά. Τον Θανάση Γκουγκούση, Ένας από τους πιο παλιούς νυχτερινούς επιχειρηματίες της Αθήνας, που ξεκίνησε μόνος και έφτιαξε σειρά γνωστών μαγαζιών. Γνωρίζουμε στην Παραλιακή, το Frangelico, η ναυαρχίδα του. Το Άμμος – Μουσικό Μεζεδοπωλείο, λίγα μέτρα πιο πέρα. Το Nuera, στην Γλυφάδα. Και πολλά άλλα στο Πόρτο Ράφτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άλλος μέλος, σε αυτή την πιασάρικη φωτογραφία, ο Αντρέας Αλευράς, που εκπροσωπεί τη νέα δύναμη στη βιομηχανία νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Που αυτός και η ομάδα του, όλα τους καλά και σεβαστικά παιδιά, συνεννοείσαι μαζί τους, με την λογική γλώσσα, και χωρίς την άλλη. Έχουν το Bokan, καλοκαιρινό club, πάνω σε ταράτσα, στο Γκάζι. Που με το φετινό τους παιχνίδι στο Omega Live Stage, με όλο αυτό που παρουσίασαν, και δεν είναι μόνο το Τσαλίκης-Γιαννιάς. Και με τον θρίαμβο τις Τρίτες, που θύμισαν τις πεπερασμένες εποχές, έδειξαν πως θα μεταμορφωθούν και άλλο στο μέλλον και θα κυνηγήσουν ακόμα πιο μεγάλα πράγματα.

Σίγουρα, θα έχουμε μία προέκταση αυτής της ομάδας. Και αν γίνει στο Άμμος του Γκουγκούση στην Παραλιακή (υποθέτω εγώ τώρα) θα είναι η πιο εντυπωσιακή προέκταση.

Υγ. Για την Ιστορία, η πάνω φώτο που γράφει στην νυχτερινή γλώσσα, και με πρωταγωνιστές τον Γκουγκούση και τον Αλευρά, προέρχεται από χθες το βράδυ, στο Omega.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.