Αυτός που κινεί τα νήματα στον Φέρρη! Όσα δεν ξέρετε

Σε όσους και είναι πολλοί πια αυτοί, στέκονται στο ότι ο Θοδωρής Φέρρης, είναι μέσα στους πρώτους. Να σταθούν πρώτα σε αυτόν, τον Χρήστο Βαρδάλο. Είναι ο άνθρωπος που επιμελείται την λεπτομέρεια, το κάθε βήμα, από την καριέρα του, την τραγουδιστική. Η οποία, με αυτόν οδηγό, και εδώ που τα λέμε, με την συνδρομή του Μανώλη Μούτσου και των άλλων, του ομίλου Μομέντουμ.. Έφυγε πολύ γρήγορα από το 1ο στάδιο το πειραματικό και έφτασε σήμερα να την χειροκροτούν όλοι. Την παραδέχονται και οι κολλημένοι και οι ξεκολλημένοι, και οι ροκάδες και οι έντεχνοι. Όχι μόνο οι λαϊκοί. Ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος, που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα, που κινεί πραγματικά τα νήματα, που τον εμπνέει.

Συνεχίζουμε την κουβέντα και η οικογένεια του, που είναι από το Διακοπτό Αχαίας, έχει επιχείρηση μεγάλη. Αυτός, όσο ήταν ακόμη νεαρός, υπήρξε ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός. Κάποια στιγμή, γνώρισε τα μπουζούκια, και αυτό ήταν. Πρώτα έφαγε ένα κάρο λεφτά και μετά, του μπήκε το μικρόβιο. Και ακολούθησαν οι διακοπές με τον Βέρτη, τα κολλητήλικια με Ρέμο, που κρατάνε γερά μέχρι σήμερα, τα σεμινάρια δίπλα σε επιχειρηματίες βουνά. Έχει ζήσει για δέκα ζωές, έχει την μεγάλή εμπειρία, και αυτό σου εξηγεί τα πάντα. Γιατί παίζει σωστά την μπάλα και ότι ρίχνει, του βγαίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μείνετε συντονισμένοι! Έρχονται νέα επεισόδια!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.