Φήμες για επενδυτή στον Απόλλωνα Πατρών, που μάλιστα μετείχε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Φήμες για επενδυτή στον Απόλλωνα Πατρών, που μάλιστα μετείχε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Πάτρα να μην γνωρίζει, να μην αντιλαμβάνεται ότι ο μπασκετικός Απόλλωνας, για να ξαναγίνει μεγάλος και τρανός, εκτός από γερά νεύρα και γερή υπομονή, χρειάζεται έναν ή πολλούς με γερό πορτοφόλι.

Τα τελευταία 3 χρόνια, που η ομάδα έπεσε από την Α1 και έχασε πολλούς από τους χορηγούς, διοικητικά λειτουργεί πολυπρόσωπα/πολυμετοχικά.Υπόψιν ότι επί πολυμετοχικότητας, έχει γίνει ένα πολύ καλό συμμάζεμα στα οικονομικά. Βεβαίως, λεφτά χρειάζονται να μπουν και άλλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γνωστός δημοσιογράφος, που θεωρείται γκουρού στο μπασκετικό ρεπορτάζ (και όχι μόνο) και έχει πολλές σημαντικές επιρροές στον επιχειρηματικό κόσμο, χωρίς απαραίτητα να ανήκει στο κοντινό τους περίγυρο, μου είπε την μεγάλη κουβέντα. “Ναι, το μαγαζί είναι νοικοκυρεμένο, όμως για να επιτευχθεί η υπέρβαση στον Απόλλωνα, πρέπει να έρθει επενδυτής”! Και έτσι είναι. Έναν τέτοιον χρειάζεται. Δηλαδή, που θα βάζει τα λεφτά του, που θα τα επενδύει στην ανώνυμη εταιρεία Απόλλωνας για να κερδίσει αύριο.

Ποιος είναι αυτός; Έλληνας επιχειρηματίας, κάτω των 40 ετών, που ανήκει στην ομπρέλα του Αμερικανικού lobby και μέχρι προσφάτως μετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr!

Μαθαίνω, μάλιστα, ότι ανέθεσε στον παραπάνω δημοσιογράφο, να ξεκινήσει τη διαδικασία των διερευνητικών επαφών με την διοίκηση του Απόλλωνα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.