Του Φέρρη η μεγάλη ευκαιρία

Του Φέρρη η μεγάλη ευκαιρία

Όσο να’ ναι, λίγο πολύ, πάνω κάτω, μπορούμε να υπολογίσουμε τι θα μας δώσουν οι τραγουδιστές και οι περί αυτόν, στο φετινό πρωτάθλημα της αθηναϊκής νύχτας. Δεν έχουν ακόμα ριχτεί στη μάχη, όμως ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έστω τα μισά, έστω το 70-80 % του πραγματικού εαυτού τους. Βέβαια στη πορεία του έργου, πιθανότατα να δούμε… άλλα πράγματα. Ένας τραγουδιστής να βελτιωθεί, μάλιστα τόσο, που να τρίβουμε τα μάτια μας. Ένας άλλος να χειροτερέψει και να είναι για φτύσιμο, όχι για πρωτάθλημα.

Ο Φέρρης πάτησε κορυφή. Μαγκιά! Σε κάθε περίπτωση. Βγήκε στον αφρό, διότι οι αντίπαλοι του δεν πίστευαν ποτέ ότι θα κάνει καριέρα τις Δευτέρες στο Nalu. Και ο τύπος, επιτέλους, ασχολήθηκε με το μεγάλο του ταλέντο. Με το να τραγουδάει φαντασιακά και όχι επιλεκτικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα είναι το μυστικό της επιτυχίας του Φέρρης. Το μυστικό για να αποκτήσει μέταλλο στο επόμενο μεγάλο του βήμα στο Romeo, που θα ηγείται από σήμερα (7/9). Να ασχολείται μονάχα με την εμφάνισης της προσεχούς βδομάδας. Με τίποτα άλλο. Όπως δηλαδή έκανε στο Nalu και τελικά του βγήκε.

Απώλειες σε προέλευση κόσμου θα έχει στη συνέχεια. Όταν πια θα έχουν ανοίξουν και οι άλλοι. Είναι σίγουρο. Είναι στο πρόγραμμα. Δεν θα αποφύγει τις κρύες βραδιές. Το ζήτημα είναι η στραβή να μη σε ρίξει κάτω. Να σε κρατήσει όρθιο, ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Δεν φθάνει μόνο η αξία του τραγουδιστή στην πορεία του πρωταθλητισμού. Απαραίτητη είναι και η σταθερότητα στην απόδοση της υπόλοιπης ομάδας. Και αν ο Φέρρης έχει σταθερότητα, να μη φοβάται ακόμα κι αν κλείσει ένα βράδυ.

Πορεία για πρωτάθλημα σημαίνει, επίσης, να κρατήσει μακριά ο -κινούμενος στο περιβάλλον του Ρέμου, Φέρρης τους διαβατάρηδες, περαστικούς αυλικούς. Που για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους, δίνουν την εικόνα του επαρχιακού καρπαζοεισπράκτορα.

Είπαμε. Μελέτη της κάθε προσεχούς εμφάνισης. Και σοβαρότητα. Και, πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, παραγωγική συνεργασία με το υπόλοιπο team. Που εκεί βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Μούτσος, Βαρδάλος, Γιγουρτάκης, Βασιλειάδης. Το ξέρουν όλοι το έργο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.