Ο Αργυρός και η… “17 Νοέμβρη”

Ο Αργυρός και η... "17 Νοέμβρη''

Η Ιστορία είναι ένα παραμύθι και το πιο εύκολο να την φερμάρεις όπως σε βολεύει. Αν, όμως, αφήσεις στην άκρη τα μεραγκλαντάν, τότε η Ιστορία σε βάζει στη θέση σου. Εκεί που πραγματικά βρίσκεσαι και μακριά από όνειρα και φαντασιώσεις. Όμως, στην περίπτωση του, μπορεί να ειπωθεί η κουβέντα. Αλλάζει, λένε, η Ιστορία του ΑΡΓΥΡΟΥ. Καθόλου Βαριά. Γιατί ισχύει βέβαια.

Με όλα αυτά που έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δικαίως λες ότι ο ΑΡΓΥΡΟΣ αλλάζει, ότι άλλαξε την Ιστορία του. Δεν πήρε απλά ένα πρωτάθλημα ο τραγουδιστής και βρήκαν την ευκαιρία να γλείψουν τον Μπερτάκη. Ένα πρωτάθλημα είναι επιτυχία, όχι αλλαγή πορείας. Όχι αλλαγή Ιστορίας. Για να φτάσει ο ΑΡΓΥΡΟΣ να υπολογίζεται ως δύναμη ικανή να διεκδικεί πρωτάθλημα, όπως δεν συνέβαινε μέχρι πριν κάποια χρόνια, που δεν συνεργαζόταν με τον Μπερτάκη, χρειάστηκε να το πάρει τουλάχιστον τρεις φορές την τελευταία πενταετία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επομένως, ναι. Δικαιολογημένα θα πεις ότι ο ΑΡΓΥΡΟΣ άλλαξε κυβικά, έγινε αυτό που γαντζωμένοι με νύχια και με δόντια επιδιώκουν όλοι οι του σιναφιού του. Τραγουδιστής αξιόπιστου πρωταθλητισμού, όχι κάθε χρόνο πάμε να το σηκώσουμε και μένουμε από λάστιχο στο δρόμο. Κάθε χρόνο αποτυχία.

Δεν είναι επιτυχία που συλλάβανε την 17 Νοέμβρη μετά από 27 χρόνια. Είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Οι Έλληνες γιορτάζουν την απελευθέρωση από τους Τούρκους μετά από… 400 χρόνια. Και γλυτώσαμε από τον σουλτάνο χάρη στη βοήθεια των ξένων δυνάμεων. Και την 17Ν, που έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ της τρομοκρατικής οργάνωσης με τα περισσότερα χρόνια ασύλληπτη, την τελείωσε η αγγλική και η γερμανική αστυνομία. Ποιος Χρυσοχοίδης, που τον έκανε υπουργό και ο Μητσοτάκης.

Να μιλήσουμε σοβαρά. TsipasBlog διαβάζεις. Στον τέταρτο χρόνο του στον Μπερτάκη ο ΑΡΓΥΡΟΣ. Και άλλαξε την Ιστορία της καλλιτεχνικής του πορείας. Δηλαδή; Τα κατάφερε να σταθεροποιηθεί ως δύναμη υπολογίσιμη και να μη… συλλαμβάνεται από κατώτερους αντιπάλους.

Με την ευκαιρία, ο Δημήτρης Χατζόπουλος (πρώην μάνατζερ του Μαζωνάκη και νυν συνεργάτης του Κώστα Μπερτάκη) έγραψε αυτό το post, στο instagram : “Το πρωτάθλημα συνεχίζεται κι ο πρωταθλητής είναι ένας”.

Διαβάστε επίσης : Πρωτάθλημα ή μισοπαθεμένοι;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.