Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!

Ε, πλέον, δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Στην Ελλάδα, ο καθένας κοιτάζει μόνο την πάρτη του, αγαπητέ φίλε. Όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους…Να είμαι καλά εγώ, κι ας πεθάνει ο άλλος, κι ας είναι δίπλα μου. Μόνο ένας να βρεθεί να με αμφισβητήσει. Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε, είναι πολλά αυτά τα παραδείγματα, τέτοιες συμπεριφορές. Μα πώς κατάντησε έτσι ο κόσμος. Πώς κατάντησαν έτσι οι άνθρωποι. Φοβάμαι πολύ για τα παιδιά μου, για τις επόμενες γεννιές! Τι έχουν να δουν τα μάτια τους.

Κόντρα σ’ όσα βλέπουμε, ακούμε και διαπιστώνουμε καθημερινά, για το αδιέξοδο του σημερινού κόσμου, έφθασε μια είδηση, που είναι η ελπίδα, η χαρά, η ηλιαχτίδα. Λέω για την συγκέντρωση τροφίμων, μακράς διάρκειας, για άπορες οικογένειες, που το έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο μαγαζί La Red dream (Πέτρου Ράλλη 464, Νίκαια). Πρωτοβουλία με την υπογραφή του Δημήτρη Μεσούλα. Ξεκίνησε από χθες Πέμπτη 28 Δεκέμβρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα καρδιά και κείμενο που λέει "ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ wRed ΣΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 16 ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 θα πραγματοποιηθει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο La RED dream Πετρου ραλλη 464 νικαια."
Δημήτρης Μεσούλας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.