Εστίαση- Νύχτα : Το καλύτερο από τα καλύτερα σενάρια

Δεν μου αρκεί και δεν λέω «μπράβο» στην κυβέρνηση, που επέτρεψε από τις 7 σήμερα το πρωί, τα εμπορικά καταστήματα, σε όλη τη χώρα, να σηκώσουν ρολά, φυσικά με μέτρα….έπειτα από τρεις ολόκληρους μήνες.. Να το ξαναπώ, με την ευκαιρία και, δεν θαρρώ πως είμαι επαναληπτικός τύπος, αν χρειαστεί να το επαναλάβω στο μέλλον. Δεν πάει άλλο, ήταν αναγκασμένη να το κάνει. Να πω και το άλλο. Η ομάδα μου είναι η νύχτα πρώτα και μετά η εστίαση.. Νοιάζομαι, οπότε, περισσότερο για αυτούς. Αλλά, αλήθεια, τι θα γίνει με αυτούς;

Θα μπορούσε να ανοίξει από τις 15 Μαρτίου και μετά με αυστηρά μέτρα μέσα στα καταστήματα και θερμάστρες στους εξωτερικούς χώρους. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει πισωγύρισμα και εκτόξευση κρουσμάτων που θα οδηγούσε σε νέα καραντίνα. Αυτό, λέει, είναι τα καλό σενάρια για την εστίαση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα κάνει η κυβέρνηση στη νύχτα, που ενδιαφέρει πολλούς και όπου τους πετύχεις, τους ακούς να λένε ..Φτάνει πια η κοροϊδία! Δεν αντέχουμε άλλο! Άσε την ανοησία. Το Tsipas Blog, έχει πει πως το καλύτερο από τα καλύτερα είναι να την ξαναδούμε μετά το Πάσχα. Την Νύχτα! Αυτό είναι. Για να δούμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.