Βλέπει ότι δεν πάει ..άλλο

Άρχισαν να λένε αυτό που έγραψε και ξαναέγραψε το Tsipas Blog. Ότι δεν πάει άλλο και πρέπει τώρα, όχι αύριο, να ξεκινήσει η επιχείρηση «να σώσουμε ότι σώνεται». Γιατί όχι μόνο οι μικροί, ακόμα και ο μεγάλοι, αρχίζουν και “τζινάνε” και ίσως φτιάξουν μέτωπα, παρατάξεις και αναμετρηθούν εκλογικά με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Οι οποίες εκλογές, μπορεί να μην αργήσουν για πολλούς λόγους. Και λένε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα ανοίξει εγκαίρως η κυβέρνηση την οικονομία.

Μιλάμε πολιτικά. Το κόμμα είναι μαγαζί, με πελάτες τους ψηφοφόρους, οι οποίοι, αν δυσαρεστηθούν, δεν το χουν σε τίποτα, να πάνε σε άλλο μαγαζί. Συμπέρασμα απλό και κατανοητό. Τα κόμματα αλλάζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά ας αφήσουμε τα χοντρά και να πάμε στα ψιλά γράμματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πολιτικός Μητσοτάκης, είπε σήμερα πως “Είμαστε έτοιμοι για σταδιακό άνοιγμα λιανεμπορίου από Δευτέρα, αν υπάρξει εισήγηση των ειδικών”.

Διαβάστε επίσης : «Βόμβα!» αν οι επιστήμονες έλεγαν βελτίωση από καλοκαίρι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.