ESTET Athens …με την ίδια συνταγή

Καμία υπόσχεση δεν αφήνει στη μέση το tsipasblog, το πρωταθλητής, ο πρωταγωνιστής της ζωής, της νυχτερινής, πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο». Όπως τα είπαμε, θα γίνουν τα καλοκαιρινά πράγματα στο ESTET Athens (πρώην Frangelico). ‘Όχι κάτι άλλο, όχι κάτι λιγότερο, όχι κάτι περισσότερο.

Συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει, λένε. Κι σωστά το λένε. Το φημισμένο νυχτερινό κέντρο του Θανάση Γκουγκούση, επί της παραλιακής, συνεχίζει με Νίκο Μακρόπουλο-Κώστα Καραφώτη. Ε, δεν είχε λόγο να το αλλάξει. Στο χειμερινό πρωτάθλημα για την Αθηνά, παρουσίασε θέμα της σημερινής εποχής, αναμενόμενα έφτασε ψηλά στην κατάταξη. Καταλάβατε, τι θα γίνει, η βάση παραμένει ίδια, μόνο οι μικροί θα αλλάξουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πότε θα ξεκινήσουν, σίγουρα θα σας προκαλεί ερεθισμούς στη σκέψη. Η πληροφορία που φέρνει στο φως το tsipasblog είναι πως η ημερομηνία θα ξεκαθαρίσει περίπου 2-3 Απρίλη, που θα γυρίσει ο Μακρόπουλος από την Αμερική. Ένα είναι σίγουρο, θα πάνε μέχρι τέλος Ιουλίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.