Να περιμένετε τρελές εξελίξεις

Στο tsipasblog. Σχολιάζει παράγων του παρασκηνίου με αφορμή τις φωτιές :

“Έχω μια εντύπωση ότι σύντομα θα πάμε σε εκλογές. Όταν λέω σύντομα εννοώ τρίμηνο, η χώρα είναι στον αέρα με μεγάλη αμφισβήτηση και αστάθεια. Αναμένουμε νέο Παρίσι να γίνει εδώ αντάρτικο πόλεως.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι όντως σοβαρό, αλλά είναι αδιέξοδο, ο Τσίπρας ήθελε να χάσει, ο Μητσοτάκης έχει την καυτή πατάτα στο χέρι του, οι αυλικοί του είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Αν δεν γίνει στο τρίμηνο μέσα, στο εξάμηνο θα έχουμε προσωρινή κυβέρνηση.

Η βαριά οικονομία τις χώρας είναι ο τουρισμός. Όταν καίγεται ένα μεγάλο νησί, όπως η Ρόδος και βλέπεις τους τουρίστες να είναι στο δρόμο να τρέχουν να γλυτώσουν από τη μανία τις φωτιάς, γιατί το κράτος προφανώς και δεν ήθελε κάτι τέτοιο, αλλά ενεργεί κατόπιν εορτής, τότε δεν είναι καλά τα πράγματα. Και το συμβάν αυτό γίνετε στα μέσα Ιουλίου που ακόμα έχεις μπροστά σχεδόν μισό καλοκαίρι. Το κάθε τουριστικό νησί φέρνει έσοδα στο κράτος, τώρα η Ρόδος τι να φέρει;

Αν δεν γίνει κάτι από τους κυβερνόντες και το εγώ δεν το αλλάξουν και δεν το κάνουμε εμείς, τότε βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα’.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.