Εποχή σκότους και μόνο αυτός υπάρχει

Το αγόρι από την Λευκάδα είναι, λέει, ο πιο όμορφος. Αλλά κάτι τρέχει στα γύφτικα. Σαν κι αυτόν, κυκλοφορούν δεκάδες όμορφοι, στον κόσμο, στον πλανήτη της ελληνικής νύχτας σήμερα. Όμορφος και χαριτωμένος μπορεί να είναι, όμως είναι και ελκυστικός, που ελκύει, που θέλγει, και με τη δουλειά του. Επειδή, να το πούμε όσο πιο απλά και κατανοητά, δεν υπάρχει άλλος τραγουδιστής τόσο “καυτός” όσο αυτός.

Μόνο ο θεός της συνεχής εξέλιξης και της βελτίωσης υπάρχει. Γι’ αυτό στην εποχή των απίστευτων, μόνο εξωγήινοι και δεινόσαυροί δεν έχουν έρθει ακόμη. Λοιπόν, στην μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας, είναι ο ίδιος ο Θεός. Ο μοναδικός, ο Α… Αρέσει, δεν αρέσει ο εν λόγω κύριος. Εννοώ σε χάρη και σκέρτσο, αυτός μόνο, συνεχίζει να μεγαλώνει τη δύναμη του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (φώτο). Ποιος θυμάται ότι το 2015 πήρε μεταγραφή για τον Κώστα Μπερτάκη και το Teatro. Πριν ήταν στον Βασίλη Κοντόπουλο (boss Posidonio). Και μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια, δουλεύει πολύ σκληρά και απίστευτα πολλές ώρες. Δηλαδή δεν του ήρθε ουρανοκατέβο, το στέμμα στο διαγωνισμό “Ο Βασιλιάς στην Αθήνα της νύχτας”. Μπράβο στον Αργυρό. Διαθέτει και πολύ καλό χαρακτήρα, παραμένει ταπεινός, προσγειωμένος και προσηλωμένος στη συνεργασία του με τον Μπερτάκη, και δεν τον αλλάζει.

Διαβαστε ακομα: Κάνει τις ζημιές τις μεγάλες και δεν το κουνάει ρούπι από Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.