Εντάχθηκε στην Panik o Οικονόμου, με το πιο ζεστό κλίμα

Γιώργος Αρσενάκος - Βασίλης Οικονόμου - Στέλιος Ποδαρογιάννης

Ειδικά με την τελευταία δημοσίευση στο instagram, από τον Βασίλη Οικονόμου, αναδείχθηκε πως αν αξίζεις και αν δουλεύεις, όλα θα έρθουν, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Και έτσι έφτασε το πράμα με την μεγαλύτερή και πιο δυνατή δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα σήμερα, την Panik Records. Που το 2011, την εμπνεύστηκε ο Πάρις Κασιδόκωστας με τον Γιώργο Αρσενάκο, και κανείς δεν έχει γνώμη αντίθετη με αυτή που επικρατεί. Να ανέβει πάνω στο άρμα της και αυτοί μαζί πλέον, να ξεκινήσουν την αποστολή “μεγαλώνουμε, εξελίσσουμε και επιβάλουμε τον έτοιμο από καιρό Οικονόμου, στον πλανήτη που ζουν μόνο τραγουδιστές και επιχειρηματίες”.

Πολλά μπαίνουν στο καλάθι του κλίματος, του πολύ ζεστού και του υποστηρικτού, που εισέπραξαν από την Panik γενικώς και τον Αρσενάκο ειδικώς . Σύμφωνοι. Έπαιξε ρόλο σημαντικό και η παρουσία του επιχειρηματία, που παίζει στα δαχτυλάκια το μάρκετινγκ και την διαφήμιση, Στέλιου Ποδαρογιάννη, του λεγόμενου προστάτη του Βασίλη Οικονόμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περιμένουμε, οπότε, από την ομάδα αυτή, με ενδιαφέρον μεγάλη, το νέο single του Βασίλη Οικονόμου.. που θα σας αφήσει με τα μάτια και το στόμα ανοιχτό…καιρό το λέμε και το γράφουμε στο Tsipas Blog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.