ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Tsipasblog.gr: Αυτός είναι ο άνθρωπος – «κλειδί» πίσω από τη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Tsipasblog.gr: Αυτός είναι ο άνθρωπος – «κλειδί» πίσω από τη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη

Με τίτλο «Αυτός είναι ο άνθρωπος – «κλειδί» πίσω από τη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη…» και με ένα κολακευτικό κείμενο το “Παραπολιτικά” του Γιάννη Κουρτάκη αναγνωρίζει τη θετική συμβολή του κ. Γεώργιου Σύρμου, ώστε να εκλεγεί περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδας ο Νεκταριος Φαρμάκης.

Το κείμενο έχει ως εξής:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Νεκτάριος Φαρµάκης κέρδισε το µεγάλο στοίχηµα νικώντας τον Απόστολο Κατσιφάρα στη «δύσκολη» Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας, ωστόσο ιδιαίτερο ρόλο έπαιξαν οι άνθρωποι που είχε κοντά του, µε τον έµπειρο πρώην ΟΝΝΕ∆ίτη και εν ενεργεία περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Σύρµο να ξεχωρίζει.

Είναι από εκείνα τα στελέχη που ξέρουν καλά από εκλογικούς αγώνες και τους τελευταίους επτά μήνες της προεκλογικής εκστρατείας βρισκόταν στο πλευρό του Φαρµάκη νυχθηµερόν.

Ο Γιώργος Σύρμος είναι οικονομολόγος με καταγωγή από το Αγρίνιο. Έχει δώσει σπουδαίες μάχες με τη «φανέλα» της ΟΝΝΕΔ, και όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.

Έτσι, επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, το tsipasblog.gr, που στις 3 Ιουνίου είχε γράψει-μεταξύ άλλων- για τον συγκεκριμένον. Το “δεξί χέρι” του Φαρμάκη. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.