Επιβεβαίωση Tsipas-Blog- «Δεν θα έρθω στο πλευρό σου, δεν είσαι αξιόπιστος συνομιλητής»- «Πόρτα» Παπαδημάτου στον Νικολόπουλο

Επιβεβαίωση Tsipas-Blog- «Δεν θα έρθω στο πλευρό σου, δεν είσαι αξιόπιστος συνομιλητής»- «Πόρτα» Παπαδημάτου στον Νικολόπουλο

Όπως σας είχε αποκαλύψει το «tsipas blog», με σχετικό αποκλειστικό δημοσίευμα (εδω), ότι αντί για φιλιά, με “μπαζούκα” θα απαντούσε στην «επίθεση φιλίας» Νικολόπουλου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος. Έτσι κι Έγινε! 

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή τηλεοπτική τηλεμαχία του Super B, όταν ρωτήθηκε απευθείας από τον κ. Νίκο Νικολόπουλο, αν θα τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο, σε περίπτωση που είναι αυτός, όπως προτίθεται να κάνει ο ίδιος, αν στη θέση του είναι ο Παπαδημάτος, ο δεύτερος του απάντησε κοφτά: “Δεν θα έρθω, δεν θα έρθεις, γιατί δεν είσαι αξιόπιστος συνομιλητής στην πολιτική σκακιέρα της πόλης. Αλλά είμαι βέβαιος ότι το λες για να το ακούσουν, ενώ από μέσα σου ξέρεις πως δεν θα έρθεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι έτσι, η στιχομυθία των δύο ανδρών επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες μου.

Δείτε εδώ το επίμαχο απόσπασμα : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.