Ο τελευταίος των Μοϊκανών

Αντώνης Κουνάβης-Ανδρέας Μαζαράκης

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι τύποι σαν τον Κουνάβη. Αυτό λέει ο Τσίπας. Η παραμικρή ατάκα του Αντώνη κάνει σουξέ.

Σίγουρα, ο γνωστός επιχειρηματίας (ναυτιλιακός πράκτορας), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη «Νέα Πάτρα», με υποψήφιο δήμαρχο τον ανεξάρτητο βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο, πιάσει κάποιον στο στόμα του είναι σα να λέει “Ελάτε ν’ ακούστε, παιδιά, γιατί ξεφωνίζω έναν ανέντιμο και πολιτικά ανήθικο άνδρα”. Και είναι δύσκολο να τον πλησιάσεις τον Κουνάβη, παρότι σκέτη ντουλάπα δεν τον λες, δίμετρο δεν το λες, δεν χρειάζεται πολλά μέτρα κυβικά να μετρήσεις, και ούτε με κουστωδία από ντοπαρισμένες πλάτες φουσκωτών κυκλοφορεί. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα βγάλει κάποια ατάκα ο Πελετίδης που θα μου φτιάξει τη διάθεση; Ποτέ. Ο Παπαδημάτος; Δυστυχώς, όχι. Ο Αλεξόπουλος; Ναι, μεν αλλά… Ο τάδε ; Κι αυτός κρυόπλαστος. Ο δείνα; Το παίζει αμίλητος, διευθυντής ορχήστρας από το γραφείο του, κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους. Ποιος απόμεινε; Ο Νικολόπουλος. Και αμέσως μετά, ο Κουνάβης.

«Το πολιτικό σου ύψος, Αντρέα Μαζαράκη, είναι πολύ μικρό …»  Ποιος άλλος θα το έλεγε αυτό, παρά μονάχα ένας Κουνάβης. Τι εννοεί ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ-Παναχαϊκή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 και στη στην εκπομπή «Πολιτική Γυμναστική» με τον Νίκο Ξανάλατο. Και τι μπορεί να υπονοούν τα καλά σαιτ που αμέσως έδωσαν χώρο πρωτοσέλιδο στην μπέικη ατάκα, αναφέροντας : “Βολές Αντώνη Κουνάβη κατά Ανδρέα Μαζαράκη ”.

Είμαι στραβός; Δεν μου γεννιέται κανένα υπονοούμενο στη δήλωση του Κουνάβη για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη του Αντώνη Κουνάβη: ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.