Επιβεβαίωση Τσίπα

Επόμενο. Καμιά έκπληξη που η επιβεβαίωση ήρθε αμέσως, πολύ γρήγορα. Επόμενο και ευχάριστο. Επειδή είναι μια επιβεβαίωση ότι το Τσίπας Μπλοκ δεν έχει ναρκωθεί εντελώς. Δεν έχει παραδοθεί στις γνωστές μαλακίες των άλλων, εκείνων που επιμένουν σε ”ρεπορτάζ” ανόητα, τελείως ανυπόστατα. Έτσι για να παρλάρουν αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Τι τα προκαλεί; Εξυπηρετούν σκοπούς άλλους και δε μπαίνω στις περίφημες λεπτομέρειες.

Θες και το παράδειγμα, βέβαια, για να κάνεις παιχνίδι. Για να έχει θεατές το μαγαζί. Να κόβει εισιτήρια. Το Open, λοιπόν, Τι γράψαμε στις 25 Ιουνίου 2022 ; Μην ακούτε αυτούς που λένε για το σφυρί, ότι βγαίνει το κανάλι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Αυτός τα ”ακούει” αυτά που βγαίνουν από το στόμα τους….Και γελάει. Και δεν πουλάει, και θα το ενισχύσει, και θα φέρει τον Νίκο Στραβελάκη, για το τιμόνι του δελτίου ειδήσεων. Του καθημερινού, του βραδινού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και κάποια μέσα, είδαν ότι τρέχει κάτι το εξαιρετικό, ασχολήθηκαν με αποκάλυψη μας.

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.