Επιτέλους δικαίωση! Μεγάλη νίκη του Σωματίου της Νύχτας και του Tsipas Blog- Και όρθιοι πελάτες- Ανακοινώσεις αύριο

Βγήκαν στη φόρα τα νέα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους, που θα ανακοινωθούν αύριο την Τετάρτη (06.10.2021) από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη. Που είναι το ενδιαφέρον, το ελκυστικό, για να καταλάβω και να δικαιολογήσω το ντόρο που ξεσηκώθηκε στον κόσμο της νύκτας. Στους επιχειρηματίες, τους τραγουδιστές, τους μανατζαρέους. Στα άτομα του θεάματος. Και σε άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι από τις εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες, νταραβέρια, που έχουν μαζί τους, έχουν πολύ υψηλές αμοιβές. Βαριά συμβόλαια και κονομάνε.

Κατ’ αρχήν αυτό και κατά δεύτερον, να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Στα μέτρα που είναι «στο τραπέζι», είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι να μπορούν να απολαμβάνουν μουσική, αλλά και χορό, σε εστίαση και νυχτερινά κέντρα, και στις «κόκκινες περιοχές», κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα, καθώς η απαγόρευση αφορούσε άπαντες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει και οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν τέτοιους περιορισμούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι αν τελικά γίνει, που όλα μαρτυρούν πως πάμε προς αυτή την κατεύθυνση, θα πρόκειται για μεγάλη νίκη, για την μεγαλύτερη, του συλλόγου των νυχτεριών κέντρων (μπουζουκιών) της Αθήνας. Γιατί, στην τελευταία τους συνάντηση, στο Romeo, σε αποκάλυψη του Τσίπας Μπλοκ, αυτό συζήτησαν κυρίως και αυτό προώθησαν στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πλήρως εμβολιασμένοι θα έχουν ελευθερία κινήσεων και κανέναν περιορισμό.

Επιπλέον υπάρχει η σκέψη οι εμβολιασμένο να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμό στο ωράριο ή να επισκέπτονται τον οδοντίατρο χωρίς rapid test.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες πειθούς των ανεμβολίαστων.

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλει και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, καθώς είχε πει ότι τις επόμενες μέρες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε συνεννόηση με την Επιτροπή Ειδικών θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα, ενώ θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για θέματα δημόσιας υγείας και διαχείρισης της πανδημίας σε σχέση με την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων των εμβολιασμένων πολιτών, αλλά και των μέτρων που πρέπει να υπάρχουν για να προστατευθούν οι πολίτες που δεν εμβολιάζονται.

Η κυβέρνηση λέει επίσημα “όχι” στα καθολικά Lockdown, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε στους υπουργούς την πρόθεση του να μην γίνει κανένα ολικό lockdown στη χώρα το επόμενο διάστημα. Μάλιστα επικαλέστηκε στοιχεία που έχει στην διάθεση του από τους επιστήμονες και τα οποία δείχνουν ότι το φετινό φθινόπωρο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το περσινό, καθώς το σύστημα υγείας βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και δεν υπάρχει η πίεση της προηγούμενης χρονιάς.

Ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη από τον υπουργός υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος θα μιλήσει και για τον ρόλο της νέας συμβουλευτικής επιτροπής.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.