Έναν και δυνατό-Καμπέρο επέλεξε ο “Δάσκαλος”

Παναγιώτης Πανταζής- Θεόδωρος Καμπέρος

Όχι μια, όχι δύο, αλλά αμέτρητες φορές, έχει αποδειχθεί το εξής σημαντικό. Είναι προτιμότερο, σε μια δουλειά, αποστολή, να έχεις μόνο έναν, ό οποίος όμως θα είναι μεγάλος, πραγματικό ισχυρός και κυρίως φίλος, να σε στηρίξει, να είναι εκεί για σένα.. Παρά πολλούς και να φλυαρούν!

Αυτό το έχει καταλάβει το “βουνό”, ο ιδιαίτερα αγαπητός Δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων της Πάτρας, Παναγιώτης Πανταζής. Και για αυτό, στον επόμενο αγώνα τους, με διαφορά στον πιο σημαντικό, δύσκολο και απαιτητικό της καριέρας του, που θα δώσει το επόμενο διάστημα, στην Τσεχία, με αντίπαλο τον υπερ-πρωταθλητή Βρετανίας Mighty’ Michael Bassett, επέλεξε έναν πρωτοσελιδάτο χορηγό. Μιλάμε για τον Θόδωρο Καμπέρο, τον γνωστό και πολύ δυνατό επιχειρηματία της πόλης. Που παρά τα πολλά ζόρια της εποχής, γίνεται όλο και μεγαλύτερος, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην εταιρία μεταφορών του, όπως και σε άλλες business που είναι μέσα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα τον Panagiotis Pantazis και κείμενο που λέει "PANTAZIS PANAGIOTIS PANAG ΟΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΥΓΜΑΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ xopH ΟΣ CABEROS ENTERPRISES"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.