Ο Σύλλογος νυχτεριών κέντρων της Αθήνας είναι εδώ : “Αλληλοβοήθεια μόνο για τα μέλη – Κόκκινη κάρτα σε τυχόν «πονηρούς»-Τι θα ζητήσει -άμεσα- από Κυβέρνηση

Έχει φτάσει στο σημείο το ματς, που ο οπαδός της νύκτας είναι σίγουρος πως το lockdown δεν θα ξαναγυρίσει και λόγω αυτού, οι περισσότερες ομάδες, κυρίως οι μεγάλες, γιατί οι μικρές παίζουν ήδη, θα μπουν στο γήπεδο. Και όχι έτσι απλά, τυπικά, για την συμμετοχή, αλλά για να πάρουν τη νίκη. Πιστεύουν και το άλλο.. Βέβαια! Ότι πλέον που δείχνουν να ψιλοστρώνουν τα πράγματα, στις εξελίξεις της νύκτας, δεν θα υπάρξει κανένας Σύλλογος. Όσες φορές εν μέσω κλειστών μαγαζιών μαζευτήκανε, μαζευτήκανε. Αυτά τέλος. Ο καθένας θα κοιτάξει την δική του τοπική ομάδα. Μόνο το μαγαζί του και τους τραγουδιστές του.

Αν κάποιος το πίστευε αυτό, θα έπρεπε να στοιχημάτιζε σ’ άλλο αποτέλεσμα.. Που να λέει ότι ο Σύλλογος της Αθηναίικής Νύκτας και δη των μπουζουκιών είναι εδώ και συνεχίζει να παλεύει. Έτσι γίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tsipas Blog, αρκετοί από τους επιχειρηματίες του κλάδου αυτού, είχαν συνάντηση στο Ρομέο, ιδιοκτησίας Τάκη Γιγουρτάκη. Τα είπαν και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα : “Για τώρα που επιτέλους ανοίγουμε, πρέπει να υπάρχει ανοιχτό κλίμα, αμοιβαίας συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. Μεταξύ όμως μόνο των μελών. Όποιος είναι εκτός, κάνει του κεφαλιού του και βλάπτει το σύνολο, θα είμαστε απέναντι του”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και, επιπλέον, στη λίστα τους, ψηλά ψηλά, βρίσκεται να ζητήσουν από την κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το μέτρο της απαγόρευσης να είναι όρθιοι οι εμβολιασμένοι πελάτες.

Και πολύ σωστά, αυτό είναι το δίκαιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.