Επιστρέφει το ΧΑΡΑΜΑ, όχι της Μελίνας, αλλά του εσείς κι αυτοί μαζί

Δεν συνηθίζεται να το λένε στη νύκτα αυτό. Σε αυτή του σήμερα. Έχει πάει περίπατο, και αν το πεις, εύκολα θα πέσει η παρεξήγηση, γίνεσαι “ύποπτος”, πονηρός. Συνηθίζεται στον αθλητισμό και εκεί όχι πάντα. Πως τις κούπες τις κερδίζουν οι παρέες. Γι’ αυτό η παρέα είναι τριμελής. Και τετραμελής. Και εξαμελής.

Το είδαμε και καλοκαίρι στο Χάραμα, της Μελίνας Ασλανίδου. Μόνο που αυτή, δεν θα σταθεί στον εαυτό της μόνο, και στα παιδιά της υπόλοιπης παρέας θα σταθεί. Και στον Αχιλλέα, και τον Γρήγορη, και τη Μαρία, και την Άννα και φυσικά στον Μύρωνα. Αλλά πρωτίστως σε όλους εσάς θα σταθεί! Στο εσείς κι αυτοί μαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από απόψε Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, επιστρέφει στην πόλη στο κέντρο της, στο πολυχώρο της 5Ε. Επιστρέφει στον… τρόπο, στην παρέα, στην ποιότητα. Επιστρέφει το Χειμερινό ΧΑΡΑΜΑ.

Διαβάστε επίσης : Το ξέραμε από το Τσίπας Μπλοκ και περιμέναμε να το πουν και επίσημα…Το είπαν πριν λίγο- Χάραμα Χειμερινό, η επιστροφή…Από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ποτό και κείμενο που λέει "μ ε í ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ XApAMA έναρξη 4/11"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ρολόι χειρός και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "a ΚΑΚΟΛΥΡΗ XApaMA έναρξη 4/11"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κιθάρα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.