Επικίνδυνος με εξουσία

Δεν έχει πλέον κανέναν φραγμό, στον δημόσιο λόγο του, για τις ζωές μας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Σπυρίδων –Άδωνις Γεωργιάδης, που ξανά προκαλεί απροκάλυπτα και κυνικά. «Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα οτι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτεα προκαταβολή και το κράτος του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί οτι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει». Αυτά τα απίστευτα και απερίγραπτα είπε σε συνέντευξη του, στον ΣΚΑΙ. Όλα του επιτρέπονται, μάλλον τίποτα, μα τίποτα δεν του απαγορεύεται.

Επόμενο, οι άνθρωποι της εστίασης να τρελαθούν, να τα πάρουν στο κρανίο, να θέλουν να τον κλείσουν στο “τρελάδικο” το νούμερο δύο της κυβέρνησης Μητσοτάκης, ο οποίος το παραξήλωσε (αυτή τη φορά). Κανένας σοβαρός, προοδευτικός και συντηρητικός, ακόμα και ο πλέον πιστός μαθητής της ΝΔ, δεν ανέχεται από πολιτικό και μάλιστα εξουσιαστή, να δηλητηριάζει με τέτοιο χυδαίο τρόπο, την ψυχή του κοσμάκη. Διότι ο κόσμος πονάει εκεί έξω. Ακούγοντας να λέει αυτά ο Άδωνις, και, μέχρι στιγμής, κανένας από τους δικούς του, δεν έχει ευαισθητοποιηθεί, ώστε να αποφασίσει να του βάλει, επιτέλους, «φίμωτρο». Αισθάνεται πως του κρατάει το… φανάρι ο πρόεδρος, το αφεντικό του, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, κοτζάμ Μητσοτάκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι επικίνδυνος, γιατί έχει εξουσία, συμφωνούν σήμερα όλοι, οι οποίοι διάβασαν αυτή τη δήλωση του. Κυρίως διότι, όπως εκτιμούν, βάζει μπρος, ανεβάζει στροφές απότομα, αλλά ξεχνάει να πατήσει φρένο. Έχει, προφανώς, αγνοία κινδύνου. Για τον Γεωργιάδη μιλάμε, που από “κράχτης” του Καραμανλή και του Σαμαρά, με του που πήρε μεταγραφή στη ΝΔ, δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνει ..αποθεωτής τους.

Διαβάστε επίσης : Τελικά, Δεν έχουν ίχνος …Τσίπας !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.