Τελικά, Δεν έχουν ίχνος …Τσίπας !

Δεν γλυτώνουμε. Το γράφω πολύ καιρό, ότι το έργο είναι “Το ξεβράκωμα”. Το αίσχος του lockdown, θα το φάμε κατάμουτρα και σε ολική μορφή, αν χρειαστεί. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτός που πανηγύριζε για τους 125 νεκρούς ανά εκατομμύριο. Επιμένει να μας… σώσει με αυστηρότερα μέτρα, γιατί τα προηγούμενα δεν τηρήθηκαν, λέει. Δεν υπάρχει πια επάνω τους ούτε υποψία τσίπας. Ούτε σταγόνα από φιλότιμο γαλάζιο. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα εκείνα που σαλιάριζαν, από την αρχή της πανδημίας.

Όλοι αυτοί, αυτοί και μόνο αυτοί, είναι που σπρώχνουν χιλιάδες Έλληνες στο βέβαιο θάνατο. Η αντιδεξιά κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα από το 1821. Όχι, δεν είμαι υπερβολικός. Τα σενάρια για πιο αυστηρή καραντίνα, είναι η πιο άγρια, η πιο ελεεινή πρόκληση. Ο κόσμος έχει φτάσει στο αμήν με αυτή την ιστορία, και αυτοί, κυκλοφορούν στα κανάλια, με δηλώσουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Σαν να κατοικούν σε άλλον πλανήτη. Απίθανο να κατοικούν εδώ, με όλους εμάς, που κλαίμε και πονάμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκεί φτάσαμε.. Παθολόγοι, λοιμωξιολόγοι, και όλο οι λόγοι του ιού covid, να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους, πατώντας πάνω στις ζωές μας.

Αυτό είναι το πολιτικό σχόλιο του Τσίπα.

Άντε καλό μήνα, αλάνια!

Διαβάστε επίσης : Ο ΣΚΕΑΝΑ κήρυξε πόλεμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.