Απίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη «Είστε αηδία, εμετός, άσχετοι και ανίκανοι»!

Έξαλλος με την απόφαση της κυβέρνησης να παρατείνει το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού εμφανίστηκε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μέσω social media.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Ο εμετός και η αηδία σε όλο της το μεγαλείο… Μόλις κατάλαβα μετά από 30 χρόνια στο μπάσκετ βάσει της ενημέρωσης από την κυρία απίθανη, που ούτε το όνομα της δεν θέλω να αναφέρω, ότι στο μπάσκετ υπάρχει πρόβλημα με την επαφή και ότι η μπάλα είναι μέσο μετάδοσης.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κυρία μου γιατί μετά από 30 χρόνια τώρα κατάλαβα ότι στην Α1, που δεν έχετε κλείσει, δεν παίζουν με μπάλες, αλλά με καρπούζια και δεν έχουν επαφή οι παίκτες, απλά βαράνε σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο με σειρά.

Με λένε Γιάννη Γκαγκαλουδη και δηλώνω ΗΛΙΘΙΟΣ που τόσα χρόνια δεν το είχα καταλάβει και νόμιζα ότι παίζαμε με επαφές και μπαλίτσα.

Είστε για γέλια ρε. Είστε για κλάματα. Τι λέτε ρε άσχετοι; Τι λέτε ρε ανίκανοι; Ως πότε θα παίζετε με τις ζωές μας; Με τις οικογένειες μας; Ρε πάτε καλά;».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.