Ένας υποψήφιος, με την ευχή να εκλεγεί

Λύθηκε τελικά το μυστήριο για το πρόσωπο έκπληξη του Σύριζα στην Αχαία. Ο Θέμης Μπάκας, αυτός θα είναι. Κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές, στις κανονικές εκλογές, τις βουλευτικές, με το κόμμα του κυρίου Αλέξη Τσίπρα.

Μη γίνει κανένα μπέρδεμα, όχι για να κερδίσει δημοσιότητα, όπου δεν την χρειάζεται, έχει μπόλικη. Θα… εκτεθεί ο κυριολεκτικά αυτοδημιούργητος Μπάκας, και όλοι θα ξέρουν ήδη, πως θα αξιοποιήσει τις πολύ μεγάλες επαφές του, με σχεδόν όλα τα μιντιακά κέντρα, που έχει χτίσει με την ιδιότητα του Προέδρου του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates. Γνωστός, πανελλαδικά πασίγνωστος έγινε, κι όλα τα μέσα ζητούν την άποψη του, και μια πληροφορία μαζί για θέματα στεγαστικής πολιτικής. Και ό,τι άλλο ακολουθεί και συνδέεται με αυτό το κλάδo, που αυτή την εποχή, σημειώνει το πιο μεγάλο σουξέ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα είναι υποψήφιος ο κύριος Μπάκας. Που σημαίνει πως δεν έχει σκοπό να αναγνωριστεί ως αριστερός, κανονικός ή ψεύτικος. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το δει έτσι, δεν το χρειάζεται άλλωστε. Τότε, γιατί επιμένει να…εκτίθεται στις εκλογές; Να δείξει ότι υπάρχει. Ότι δεν πέθανε η ιδιαίτερη πατρίδα του, η Αχαΐα. Έτσι είναι.

Λέμε ότι δεν κουβαλάει την αλήθεια και την ιδεολογία του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. Λέμε πως η επαγγελματική του ιδιότητα, θα γίνει το διαβατήριο, το γερό «ηλεκτροσόκ», για να πάει επιτέλους μπροστά και να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαρελιού. Στο να μην βλέπουμε άλλο να περνούν τα τρένα, μα κανένα να μην σταματάει στην γενέτειρα του. Αυτό, βέβαια!

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα είναι:

Μάρκου Κώστας, βουλευτής
Παναγιωτόπουλος Αντρέας, γιατρός
Μπάκας Θεμιστοκλής (Π) (Ν), οικονομικός αναλυτής, στεγαστική πολιτική
Ανδρικόπουλος Αριστείδης (Π), πρώην αρχηγός ΕΛΑΣ
Γεωργακόπουλος Τάκης, γιατρός(Π)
Κυριακόπουλος Γιώργος, εργαζόμενος ΕΦΚΑ
Αναγνωστοπούλου Σία, βουλευτής
Παναγοπούλου Γιώτα, συνδικαλίστρια
Αδαμοπούλου Ελένη, γιατρός (Π)
Τσονάκα Αγγελική, μηχανικός
Μαμή Παναγούλα, γιατρός(Π)
Στέφου Μαρία, δικηγόρος (Π) (Ν)

-Στη φώτο, ο υποψήφιος με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία, που πρέπει να εκλεγεί. Και έχει πιθανότητες, πολλές πιθανότητες. Από την συνάντηση μας στο Κολωνάκι. Κυριακή μεσημέρι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.