Ένας «άλλος» Θέμης …αυτός του νούμερο #5 στις τάσεις του YouTube

Ένας «άλλος» Θέμης …αυτός του νούμερο #8 στις τάσεις του YouTube

Παλιόφιλος. Παλιοσειρά στους νυχτερινούς ναούς , Αθηναίος, 70 χρονών, επιχειρηματίας. Όνομα δεν χρειάζεται. Αυτός, λοιπόν, με αφορμή το “σκαρφάλωμα” του Θέμη Αδαμαντίδη στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube, με το νέο του τραγούδι “Βασιλιάς”, στο οποίο συνεργάζεται με τους Kings, μου είπε:

«Ξέρω πολύ καλά γιατί έγινα Θεμικός. Γιατί είναι ο τελευταίος εναπομείναντας των μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών, που η φωνή του θυμίζει τη λαϊκή μουσική της σύγχρονης Ελλάδας. Ως Αδαμαντιδικός, σε αυτή τη περίπτωση, νιώθω δικαιωμένος που τον ανέλαβε ο Παπαγεωργίου. Ο συγκεκριμένος, αυτοδημιούργητος, που σήμερα είναι «χοντροφορτομένος» και στην «πιάτσα» της νύχτας λένε ότι είναι ο «νταραβεριτζής», είναι άντρας παλιάς κοπής. Λέει λίγα και κάνει πολλά. Από τη στιγμή που συμπορεύτηκε μαζί του, του θύμισε ποιος είναι».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η γνώμη σου, ΤΣΙΠΑ;

Να πω τη δικιά μου. Σύμφωνοι, ο Θέμης είναι μεγάλος και τρανός. Σύμφωνοι, δεν έχει αντίπαλο, απλά είναι μια κατηγορία μόνος του. Όμως, επειδή ο Τσίπας είναι προσκυνητής της αρμονίας και μύστης του μέτρου… θα σου πει πως η «αναγέννηση» του, που είναι αναγκαία να γίνει τώρα, με βάση την ηλικία του, ξεκίνησε να έρχεται όταν στο δρόμο του βρέθηκε ο αναφερόμενος επιχειρηματίας.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, o οποίος μετά από μία πορεία σκληρής προσωπικής ζωής, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι… άλλος από αυτόν που πραγματικά είναι. Ούτε θα μακιγιάρει τη συμπεριφορά του, ούτε θα αλλάξει σκέψεις για τη σχέση του με τον Θέμη. Αυτός είναι. Αυτός που είναι. Αυτός που έχει δείξει ποιος είναι.

Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, για να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο, σε επίπεδο δισκογραφίας, δεν περιορίζεται στην επιτυχία του «Στην Καρδιά», που, σημειωτέον, είναι το πιο εμπορικό κομμάτι της 10ετίας, αλλά επενδύει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Και ξεκίνησα το γραπτό με την πληροφορία, ότι το ολοκαίνουργιο τραγούδι «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» του Θέμη Αδαμαντίδη, στην ένωση δυνάμεων με τους KINGS, έχει σκαρφαλώσει στο #5 των τάσεων στο YouTube!

Μέσα σε 24 ώρες συγκέντρωσε πάνω από 214 K προβολές και 8Κ like!

Καταλάβατε τώρα πώς χτίζεται η επιτυχία;

Με στρατηγικό μάνατζμεντ και λεφτά. Χωρίς αυτά κανείς μα κανείς δεν κάνει πάταγο, επιτυχία, σουξέ.

Αυτό έχω να πω εγώ που επιβεβαιώνομαι, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια, στα πάντα. Σε ότι γράφω!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.