Εν τη απουσία Μπερτάκη, ονειρικό φινάλε για τον Ποζίδη ο Αργυρός

Εν τη απουσία Μπερτάκη, ονειρικό φινάλε για τον Ποζίδη ο Αργυρός

Η ατμόσφαιρα στο Fantasia ήταν χθες ιδιαίτερα φορτισμένη μετά την απώλεια του Γιώργου Ποζίδη. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήθελε να κάνει θεματικό φινάλε καλοκαιριού, για την αφιερώσει στον “γίγαντα” φίλο και συνεργάτη του, που η μοίρα έμελλε να του παίξει άσχημο παιχνίδι. «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Δε βαριέσαι», έτσι είναι η ζωή, τι τα ψάχνεις….

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας τραγουδιστής τα 4 τελευταία χρόνια είναι ο Αργυρός. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από ακόμη μια πολύ μεγάλη σεζόν, πολύ μεγαλύτερης κλίμακας από οπουδήποτε αλλού, χθες, ήταν πράγματι μια από τις πιο ζεστές βραδιές της καριέρας του. Ήταν εντυπωσιακός στο κλείσιμο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη στο Ελληνικό.

Ο οποίος, ευκαιρίας δοθείσης, μετά την κηδεία του Ποζίδη, παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, για να συμπαρασταθεί στο πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος. Έδειξε, με την κίνηση του αυτή, ότι ο γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού, ο άρχοντας που όταν άνοιγε τη λαδόκολλα έξω από τα μαγαζιά του και καλούσε τους φίλους δίπλα του, γελούσε με τα αστεία και τις πλάκες με όλη του την καρδιά, ο άνθρωπος που συντηρούσε -ΝΑΙ συντηρούσε- δεκάδες οικογένειες, που είτε καταστράφηκαν από την κρίση είτε δεν είχαν να φάνε, δεν ήταν απλά ένας καλός συνέταιρος. Ήταν πολύ παραπάνω για αυτόν. Οικογένεια κανονική.

Κάτι τελευταίο. Ο Αργυρός, από αυτά που είδαν τα μάτια μου χθες, στοχεύει ακόμη πιο ψηλά για την επόμενη σεζόν, που ξεκινάει στις 30 Αυγούστου. Πάντα στο Fantasia, έχοντας στο πλευρό του, πιθανότατα, τον Stan.

Δείτε βίντεο (ΕΔΩ) και φωτογραφίες που εξασφάλισε το Tsipasblog.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, συναυλία και παπούτσια

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.