Ελβετία η Πάτρα, με Δήμαρχο Καλλέργη, λένε από την Ελβετία

Μπορεί στην Ελλάδα, ακόμα να μην έχεις ασχοληθεί με την πολιτική ή την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης, έχει κερδίσει όλους τους Έλληνες της Ελβετίας και της κεντρικής Ευρώπης.

Ο Καλλέργης πρόσφατα σε ιδιωτικές συζητήσεις, αναφέρθηκε σε πιθανές δράσεις του, αν τελικά ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Πατρών, που δημοσιεύσαμε, και ήδη προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος επίσημα δεν έχει αποκλείσει κάθοδο του. Αλλά καθότι ιδιαίτερα αγαπητός και όντας ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον στα υψηλά κομματικά κλιμάκια, αφού η Πάτρα είναι η τρίτη πόλη της Ελλάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ραδιόφωνο των Ελλήνων Ελβετίας και της κεντρικής Ευρώπης, ο Καλλέργης φιλοξενείται συχνά, μιλώντας για όλα τα θέματα της κοινωνίας, αλλά και της Αρχαίας Ελλάδας, που ως γνωστόν είναι λάτρης της.

Ήδη κέρδισε όλη την ομογένεια που τον θέλει υποψήφιο, και για αυτό και το σχετικό ποστ. Το ότι η Πάτρα θα γίνει Ελβετία με τον Καλλέργη Δήμαρχο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.